مسئولان به خواسته‌هاي معلولان بيشتر توجه کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۳۷۸
فرماندار سربيشه:

مسئولان به خواسته‌هاي معلولان بيشتر توجه کنند

فرماندار سربيشه با انتقاد از برخي مديران شهرستان‌ها به دليل کم‌توجهي به خواسته‌ها و نيازهاي کودکان معلول گفت: بايد همه مديران و مسئولان توجه بيشتري به نيازهاي اين قشر داشته باشند.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بيرجند، سيد عليرضا طاهري عصر روز گذشته در جشن کودکان استثنائي دبستان گل‌هاي سربيشه که به مناسبت روز عصاي سفيد و ميلاد حضرت رضا(ع) برگزار شد، با انتقاد از برخي مديران شهرستان به دليل کم توجهي به خواسته‌ها و نيازهاي کودکان معلول اظهار داشت: بايد همه مديران و مسئولان توجه بيشتري به نيازهاي اين قشر داشته باشند.

وي تصريح کرد: در سال‌هاي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي توجه چنداني به قشر معلولان و کودکان استثنائي صورت نمي‌گرفت و حتي از اين کودکان پاک و معصوم در جهت انجام برخي امور تبليغاتي و عوام فريبانه استفاده ابزاري و سوء مي‌شد.

فرماندار سربيشه بيان داشت: با شکل‌گيري انقلاب اسلامي به عنوان انقلاب محرومان و پابرهنگان، اقدامات خوب و مناسب گسترده‌اي در زمينه حمايت و پشتيباني معنوي و مادي از اين قشر انجام شد.

طاهري با بيان اينکه اوج تجلي و نمود آن را مي‌توان در سال‌هاي خدمتگزاري دولت‌هاي نهم و دهم دانست، اظهار داشت: گذران بخشي از ساعات کاري رئيس جمهور در روزهاي ابتدايي هر سال و ايام ماه مبارک رمضان در کنار کودکان بي‌سرپرست، معلول، عقب مانده ذهني و حرکتي و کودکان تحت پوشش سازمان‌هاي حمايتي در کشور، نمونه‌اي از حمايت دولت از اين قشر مظلوم است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار