هدفمند سازي يارانه ها راهي است كه به عدالت جهاني ختم می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۴۶۱
شوراي تبيين مواضع سازمان بسيج دانشجويي لرستان:

هدفمند سازي يارانه ها راهي است كه به عدالت جهاني ختم می‌شود

شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي لرستان با صدور بيانيه‌اي با بيان اينكه شروع رسمي طرح هدفمند كردن يارانه ها صفحه مصوري از موفقيت‌هاي نظام را باز كرد، آورده است: هدفمند سازي يارانه‌ها راهي است كه بايد انتهايش به عدالت جهاني ختم شود.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، در اين بيانيه تصريح شده است: گر چه ملت بزرگ و فهيم ايران مي بايست ساليان پيش از اين كمر همت را در قطع وابستگي ها از دول شرق و غرب مي بستند و اين طرح ارزشمند را به مرحله اجرا مي گذاشتند اما منطق ايراني حكم مي كند كه براي جبران هنوز دير نيست.

بيانيه شوراي تبيين مواضع سازمان بسيج دانشجويي لرستان اظهار داشته است: ملتي كه طعم آزادي از قيود بندگي غير خدا را چشيده است بايد مدبرانه و حكيمانه اندوخته هاي خود را مديريت كند و آن چه كه به عنوان ثروت خدادادي در اختيار دارد بالسويه و مساوي بين خود تقسيم كند كه اين عين مفهوم عدالت اجتماعي است.

در اين بيانيه از جمهوري اسلامي ايران به عنوان هفدهمين قدرت اقتصادي دنيا و برخوردار از ثروت هاي ملي فراوان كه يك درصد از جمعيت بيش از شش ميلياردي جهان را دارا مي باشد ياد شده و افزوده است: در عين حالي كه 9 درصد سوخت جهان را دارا هستيم اما متاسفانه با جمعيت 70 ميليوني خود 5 برابر مصرف سرانه انرژي دنيا را مصرف مي کنيم كه البته همه اين مصرف تنها توسط آناني صورت مي گيرد كه قدرت استفاده از آن را دارند و بخش عظيمي از آن بي بهره هستند.

بيانيه شوراي تبيين مواضع سازمان بسيج دانشجويي لرستان به سهميه بندي بنزين در اسفند ماه سال 88 به عنوان يك طرح ارزشمند اشاره و خاطرنشان كرده است: اجراي اين طرح موجب شده تا 27 ميليارد ليتر بنزين صرفه جويي گردد و بيت المال مردم مسلمان ايران به جيب شركت هاي صهيونيستي سرازير نشود.

اين بيانيه متذكر شده است: طرح هدفمند كردن يارانه ها نيز بحث اقتصادي بزرگي است كه تنها به نفع ملت ايران اسلامي است.

اين بيانيه ادامه داده است: تمام مللي كه در زمره ملت هاي پيشرفته قرار گرفته اند روزي از اين دالان پرخير و بركت گذر كرده اند و ما نيز امروز دريافته ايم كه با توزيع عادلانه بيت المال بايد بلندترين گام را در ساماندهي اقتصاد خود برداريم و اسراف و تبذير را به عنوان يك پيام قرآني سرلوحه زندگي مان قرار دهيم تا عادلانه مصرف كنيم و عاقلانه عمل نماييم.

شوراي تبيين مواضع سازمان بسيج دانشجويي لرستان در پايان اين بيانيه ضمن تبريك به دولت خدمتگزار به ويژه رئيس جمهور براي شروع اين طرح ملي و ارزشمند حمايت قاطع خود را از روند اجراي آن اعلام داشته و از تمام اساتيد و اشخاص اهل فن و نظر دعوت به عمل آورده تا فوايد و بركات اين طرح را براي عموم مردم و اقشار دانشگاهي تشريح و تبيين کنند و مردم نيز دولت را در تحقق اين طرح كارآمد ياري دهند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار