آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۰۷۴۲

پوتین: نتیجه حضور ۲۰ ساله آمریکا در افغانستان شکست و فاجعه است

رئیس جمهوری روسیه تأکید کرد: تلاش ۲۰ ساله آمریکایی‌ها برای تحمیل استاندارد‌های خود بر مردم افغانستان، بدون توجه به تاریخ، فرهنگ و آداب و رسوم حاکم، برای آن‌ها شکست و برای مردم این کشور فاجعه به بار آورده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد که آمریکا ۲۰ سال تلاش کرد تا استاندارد‌های خود را بر افغانستان تحمیل کند، ولی نتیجه آن تنها شکست و فاجعه بود.

پوتین امروز (چهارشنبه) در جریان سفر خود به منطقه دالنی واستوک (شرق دور) روسیه و در جمع گروهی از دانش‌آموزان به مناسب روز دانش (اول ماه سپتامبر و آغاز سال تصیلی در این کشور) گفت: «نیرو‌های نظامی آمریکایی ۲۰ سال در افغانستان حضور داشتند و برای مدت ۲۰ سال تلاش کردند، فکر نمی‌کنم کسی از این حرف آزرده خاطر شود که بگوییم، تلاش کردند تا مردم ساکن این کشور را "متمدن " کنند و در واقع هنجار‌ها و استاندارد‌های زندگی و در معنای گسترده‌تر، از جمله در سازماندهی حیات سیاسی را بر آن‌ها تحمیل کنند. ولی نتیجه این اقدامات صفر و حتی منفی بود. نتیجه تنها فاجعه بود و آن‌ها (آمریکایی‌ها) شکست خوردند. این شکست هم برای خود ایالات متحده و هم برای مردمی است که در افغانستان زندگی می‌کنند.»

رئیس جمهوری روسیه در خصوص دلایل اتفاقات رخ داده در افغانستان تأکید کرد: اگر کشوری قصد کمک به کشور دیگری را دارد، باید از طریق متمدّنانه این کار را انجام دهد و از راه زور و تحمیل نمی‌شود.

وی افزود: «اگر کسی مایل است برای کشور دیگری کاری کند، باید این کار بر اساس تاریخ، فرهنگ و فلسفه حاکم بر زندگی مردم آنجا انجام شود. باید و کاملاً ضروری است تا به آداب و رسوم آن‌ها احترام گذاشته شود. باید این حقیقت درک شود که از خارج نمی‌توان چیزی را بر ملت دیگری تحمیل کرد. این کار باید از راه‌های متمدانه و با ظرافت و حمایت از تمایلات آن‌ها انجام شود.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار