آموزش 1۲۵۳ زوج زنجانی در جهت جلوگیری از تولد کودک معلول
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۳۳۵
کارشناس دفترپیشگیری از معلولیت های بهزیستی استان زنجان خبرداد:

آموزش 1۲۵۳ زوج زنجانی در جهت جلوگیری از تولد کودک معلول

کارشناس دفترپیشگیری ازمعلولیتهای بهزیستی استان زنجان، گفت: در نیمه اول سال جاري، 1۲۵۳ زوج زنجانی از خدمات مشاوره ژنتیک در جهت جلوگیری از تولد کودک معلول بهره مند شده اند.
به گزارش گروه اجتماعی «شبکه خبردانشجو» به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان زنجان، آمنه صفری با اعلام اين مطلب اظهار داشت:  دفتر پیشگیری از معلولیتهای بهزیستی در زمینه جلوگیری از افزایش معلولیت در بین نوزادان و کودکان طرح های بسیاری را اجرا می کند.
 
وی افزود: در نیمه اول سال ۸۹ یک هزار و ۲۵۳ زوج زنجانی از خدمات مشاوره ژنتیک در جهت جلوگیری از تولد کودک معلول بهره مند شده اند.
 
کارشناس دفترپیشگیری از معلولیتهای بهزیستی استان زنجان با اشاره به پایگاه های دائمی سنجش بینائی، گفت: طرح پیشگیری از تنبلی چشم سالانه از اول آبان ماه تا اول آذر ماه در سراسر کشور اجرا می گردد اما پایگاه های ثابت در طول سال آماده سنجش بینایی کودکان زیر ۶ سال هستند.
 
صفری ادامه داد: در نیمه اول سال ۸۹ بیش از ۴۰۰ کودک دراین پایگاه های مورد سنجش بینائی قرار گرفته اند.
 
این کارشناس در ادامه اظهار داشت: دفتر پیشگیری از معلولیتها در راستای کاهش تعداد کودکان ناشنوا در جامعه طرح غربالگری ناشنوایی نوزادان و شیرخواران را در سطح استان  اجرا می نماید.
 
وی تصریح کرد: در حال حاضر در اغلب شهرستانهای استان زنجان پایگاه های شنوائی سنجی بصورت ثابت مشغول فعالیت هستند.
 
صفري خاطر نشان کرد: نزدیک به ۴ هزار نوزاد در نیمه اول سال ۸۹ مورد غربالگری شنوایی قرار گرفته اند.
 
کارشناس دفترپیشگیری از معلولیتهای بهزیستی استان زنجان، در پایان با اشاره به اجرای طرح آگاه سازی پیشگیری از معلولیتها در استان زنجان، خاطرنشان كرد: نزدیک به یک هزار و ۳۰۰ نفر در نیمه اول سال ۸۹ در دوره های آگاه سازی پیشگیری از معلولیتها شرکت نموده اند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار