کد خبر:۹۶۳۴۹
تمديد مهلت ارسال مقالات به همايش ملي «ترجمه قرآن» در دانشگاه آزاد بروجرد
مدير مطالعات و پژوهشهاي فرهنگي دانشگاه آزاد بروجرد از تمديد مهلت ارسال مقالات به همايش ملي «ترجمه قرآن» بزرگداشت استاد عبدالمحمد آيتي در دانشگاه آزاد بروجرد خبر داد.
گودرزي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در خرمآباد، گفت: به دنبال درخواست مكرر پژوهشگران قرآني كشور مهلت ارسال مقاله به همايش ملي «ترجمه قرآن» بزرگداشت استاد عبدالمحمد آيتي تا 15 ديماه سال جاري تمديد شد.
وي افزود: زمان برگزاري اين همايش ملي نيز از 30 آذرماه به يكي از روزهاي هفته اول اسفندماه كه مصادف با هفته وحدت است، تغيير يافت.
مدير مطالعات و پژوهشهاي فرهنگي دانشگاه آزاد بروجرد بيان داشت: تاكنون 32 مقاله قرآني با محوريت قرآن كريم ترجمه پذير يا ترجمهناپذير، معرفي و بررسي اولين ترجمههاي قرآن به زبان انگليسي، نقد و بررسي گونههاي مختلف ترجمه قرآن، سير تكاملي ترجمههاي معاصر در قياس با ترجمههاي كهن، راهكارهاي تحول در ترجمه قرآن كريم، بررسي و نقد ترجمه منظومه قرآن به زبان فارسي، بررسي و نقد مقايسهاي ترجمههاي قديم و جديد، روششناسي و سبكشناسي ترجمه قرآني به زبان فارسي، نقش فرهيختگان شهرستان بروجرد در ترجمه قرآن كريم، بررسي و نقد ترجمههاي كهن قرآن از ابتدا تا پايان قرن 12، بررسي و نقد ترجمههاي جديد قرآن از ابتداي قرن 13 تا عصر حاضر، روششناسي ترجمه قرآن براي كودكان و نوجوانان و بررسي و نقد ترجمههاي قرآن به زبان انگليسي به دبيرخانه اين همايش ارسال شده است.
لازم به ذكر است، پژوهشگران قرآني كشور ميتوانند مقالات خود را به دبيرخانه اين همايش واقع در دانشگا ه آزاد بروجرود ارسال كنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰