به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هادی ابوی، دبیر کل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران درباره دیدار با عبدالملکی وزیر تعاون رفاه اجتماعی با اشاره به سخنان ریاست جمهوری مبنی بر اینکه ما از اصحاب " ما میتوانیم هستیم" و با توجه به منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب معظم له مبنی بر مشارکت مردمی و فعالیتهای نیکوکاری عنوان داشت تشکیل و حضور در این جلسات اجرای این فرمایشات است.
ابوی با اشاره به توصیههای مقام معظم رهبری مبنی بر امید و نگاه خوشبینانه به آینده عنوان داشت قطعاً این موارد مهم در سرلوحه کار کانونعالی در جهت همکاریهای مناسب با دولت خواهد بود.
ابوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخاب عبدالملکی به عنوان وزیر بزرگترین وزارتخانه اجتماعی ومردم اعلام داشت از اینکه ریاست جمهور جوانترین وزیر را برای این وزارتخانه معرفی و نمایندگان محترم مجلس رای اعتماد دادند بسیار خوشحال و خرسند هستیم.
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران کشور گفت: این کانون در سال ۸۹ تأسیس و در حال حاضر دارای ۱۵۰۰ انجمن صنفی با جمعیتی در حدود ۶ میلیون نفر کارگر شاغل در صنعت وخدمات و دارای تعدادی کانون سراسری تخصصی و استانی میباشد.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران داروخانههای کشور با اشاره به فعالیت کانونهای سراسری عنوان داشت: این تشکلات کارگری عضوی از کانونعالی بود و بصورت تخصصی مطالبات صنفی خود را دنبال مینمایند.
ابوی یکی از اهداف کانونعالی را عضویت همه کارگران در تشکلات کارگری تخصصی خواند و گفت: بیش از ۵ میلیون کارگر شاغل در مشاغل خدماتی وجود دارند که فاقد تشکل هستند. با همکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به ویژه وزیر انقلابی و جهادی آن میتوان در یک برنامه ریزی مدون برای این کارگران ایجاد تشکل نمود.
ابوی با ضروری دانستن ایجاد مراکز خدماتی آموزشی و رفاهی کارگران و مرکز نیکوکاری عنوان داشت: به صورت پایلوت در استان خراسان رضوی ودر شهر مشهد مقدس مرکز آموزشی و ورفاهی با هدف خدمات رسانی به کارگران و مرکز نیکوکاری کار وتلاش با هدف خدمت رسانی به کارگران نیازمند کمک به ویژه در بحث کرونا ایجاد شده است.
دبیر کل کانون عالی مطالبات جامعه کارگری گفت:کمک و مساعدت به تشکیل و فعالیت تشکلات صنفی کارگری به جای دخالتهای غیرمنطقی، بهاء دادن به تشکلات کارگری و استفاده از توانمندیهای این تشکلات به عنوان بازوان قوی وزارت وزارتخانه، حل نمودن امنیت شغلی و معیشت کارگری به عنوان دو مشکل اساسی به جا مانده از دولتهای قبل است که باید اصلاح شود.
وی با اشاره به دیدگاه ویژه ریاست جمهوری و دولت سیزدهم به ساخت مسکن به ویژه مسکن کارگری عنوان داشت: ساخت مسکن کارگری تنها با همکاری تشکلات و تعاونیها حل شدنی است و لاغیر.