تعيين خط مشي هر رسانه و مطبوعات توسط مديرمسئول همان نشريه ترسيم مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۵۲۴
جمعي از مديرمسئولان نشريات محلي هرمزگان:

تعيين خط مشي هر رسانه و مطبوعات توسط مديرمسئول همان نشريه ترسيم مي‌شود

جمعي از مديرمسئولان نشريات محلي هرمزگان با صدور بيانيه‌اي خطاب به مديركل ارشاد هرمزگان اعلام كردند: تعيين خط مشي هر رسانه و مطبوعاتي، توسط مديران مسئول همان نشريه ترسيم مي‌شود و اگر گاهي نشريه‌اي، آن چه را شما مي گوييد تاييد نمي كند، مبني بر عدم همراهي يا مخالفت با شما نيست.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، در بخشي از اين بيانيه جمعي از مديران مسئول نشريات محلي هرمزگان در خصوص رويدادهاي اخير در حوزه مطبوعات اين استان آمده است: در روزهايي كه گذشت، فعالان عرصه مطبوعات استان شاهد بروز چالش‌هايي بين خانه مطبوعات و دستگاه استان بودند و همين امر موجب بروز نگراني درميان فعالان مطبوعاتي و دست اندركاران عرصه فرهنگ استان شد، چرا كه اين گروه از فعالان عرصه فرهنگ و مطبوعات معتقدند در شرايطي كه مشكلات مختلف ساختاري موجب بروز نارسايي‌ها و تنگناهايي فراروي مطبوعات استان شده است، چالش هايي از اين دست نه تنها كمكي به رفع و حل آن معضلات نمي كند بلكه به تضعيف جايگاه ويژه مطبوعات خواهد انجاميد.
 
اين بيانيه از حسين هاشمي تختي، استاندار هرمزگان كه در اين مدت با سعه صدر نظرات مختلف را شنيده و در تلطيف فضا و كمك به حل و فصل معضلات حوزه مطبوعات و فرهنگ از هيچ كوششي دريغ نكرده قدرداني كرده و از ابراز اميدواري كرده است كه مطالبات اين جمع نشريه‌اي با مديريت و تلاش وي هر چه سريع‌تر برآورده شود.
 
اين بيانيه مي افزايد: از آن جا كه مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان، خود برخاسته از بطن مطبوعات بوده و با معضلات فراروي مطبوعات استان آشنا است، انتظار داريم تا با تصميمي شايسته و مدبرانه، گره از كار فروبسته مطبوعات و فعالان اين عرصه باز كند.
 
اين بيانيه آورده است: تعيين خط مشي هر رسانه و مطبوعاتي، توسط مديران مسئول همان نشريه ترسيم مي‌شود و اگر گاهي نشريه‌اي حرف مسئولي از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي و يا خانه مطبوعات را تائيد نمي‌كند مبني بر عدم همراهي يا مخالفت با آن مسئول نيست./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار