آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۵۸۹۰

طراحی و ساخت دستگاه «شتابده تابش» از سوی محققان دانشگاه صنعتی شاهرود

محققان مرکز رشد و فناوری‌های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود، موفق به تولید محصول جدید دستگاه شتابده تابش شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شرکت نانو شرق ابزار توس (نانو شات) مرکز رشد و فناوری‌های نوین این دانشگاه موفق به تولید محصول جدید دستگاه شتابده تابش UV (یا به اختصار دستگاه تست تابش فرابنفش) شد.


حمید هراتی زاده، مدیرعامل شرکت دانش بنیان نانو شرق ابزار توس (نانوشات) و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، در این باره می‌گوید: این دستگاه وسیله‌ای است که شرایط لازم برای انجام تست استاندارد مواد و محصولات لاستیکی، پلاستیکی، پلیمری و پوشش‌های مورد استفاده در محیط‌های تحت تابش نور خورشید را تامین می‌کند.


عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود مطرح کرد: محصولاتی مانند لاستیک اتومبیل، روکش کابل‌های برق، برخی از پوشش‌های نمای ساختمان‌ها، چمن مصنوعی، وسایل اسباب بازی کودکان در فضای باز، بطری‌های آب معدنی، برخی از ظروف و تجهیزات بسته بندی، برخی از محصولات داخل ساختمان که از پشت پنجره تحت تابش نور خورشید قرار دارد (مانند پرده ها) و صد‌ها محصول دیگر، برای تولید نیاز به استاندارد سازی دارند و دستگاه تست تابش فرا بنفش برای تامین شرایط تست استاندارد این محصولات، مورد استفاده آزمایشگاه‌های کنترل کیفی کارخانجات، آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و آزمایشگاه‌های مرجع استاندارد قرار می‌گیرد.


وی افزود:این شرکت بر اساس سفارش یکی از آزمایشگاه‌های مرجع استاندارد محصولات ساختمانی، طراحی و ساخت دستگاه تست فرابنفش را به انجام رسانده است.

لازم به ذکر است، دستگاه ساخته شده توسط شرکت نانو شات قادر است که تست مقاومت در برابر تابش فرا بنفش را در دو ناحیه UVA و UVB به انجام رساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار