آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۱۰۶۸
در دیدار مشاور رییس جمهور و رییس فدراسیون فوتبال مطرح شد

توسعه همکاری‌های مشترک مناطق آزاد و فدراسیون فوتبال در احداث کمپ‌های تیم‌های ملی

«سعید محمد» مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در نشست مشترک با رییس فدراسیون فوتبال در خصوص توسعه همکاری‌های مشترک و احداث کمپ‌های تیم‌های ملی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در این نشست که با حضور «علی درویش‌پور» مدیرعامل و «مهدی زارعی» معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم، «شهاب‌الدین عزیزی‌خادم» رییس فدراسیون فوتبال، «احسان اصولی» عضو هیات رییسه و سرپرست کمیته بازاریابی و تلویزیون برگزار شد در خصوص برنامه ریزی برای راه‌اندازی کمپ‌های تیم‌های ملی در مناطق آزاد از جمله کیش، قشم، اروند و انزلی بحث و تبادل نظر شد.

هم‌چنین مقرر شد برنامه ریزی جامعی برای اعزام طرفداران ایرانی به جام جهانی قطر و محل استقرار و تسهیل تردد آن‌ها به قطر، میزبان جام جهانی با رعایت اصل سفر ارزان قیمت صورت بگیرد.

از آنجایی که سازمان مناطق آزاد برای حمایت همه جانبه از تیم‌های ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی اعلام آمادگی کرده است، در این نشست توافق شد تا اقدامات لازم برای امضای تفاهم‌نامه فی‌مابین مناطق آزاد و فدراسیون فوتبال صورت گیرد.

منبع: فرینا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار