کد خبر:۹۷۱۷۵۴

کشف سلاح و مهمات جنگی در غرب تهران!

رئیس پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی تهران از دستیگری فروشنده سلاح جنگی که در فضای مجازی اقدام به خرید و فروش سلاح و مهمات جنگی می کرد، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ صادق قره باقری رئیس پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی تهران اظهار کرد: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران در پی مقابله با عوامل ناامنی و برخورد جدی با مجرمان، با اشراف کامل اطلاعاتی موفق شدند یکی از فروشندگان سلاح و مهمات جنگی و شکاری غیرمجاز را در فضای مجازی شناسایی کنند.

وی افزود: با شناسایی هویت متهم و مخفیگاه وی در حوالی شهرک غرب، نتیجه تحقیقات پلیسی به مرجع قضائی منعکس و دستور دستگیری متهم و بررسی از داخل مخفیگاهش اخذ شد.

رئیس پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی تهران تصریح کرد: ماموران این پایگاه ظهر بیست و پنجم مهر ماه به مخفیگاه متهم اعزام و موفق شدند در این عملیات ۲ قبضه سلاح شکاری غیر مجاز، ۷۰۸ عدد فشنگ جنگی و ۱۸۰ عدد فشنگ سلاح شکاری را کشف کنند.

سرهنگ قره باقری با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شد، تاکید کرد: پلیس به طور جد با عاملان فروش سلاح غیر مجاز در فضای مجازی برخورد شدید صورت خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار