آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۳۹۲۸

«ارتش» قطعات ارزبر و با تکنولوژی بالا را برای «سایپا» نمونه‌سازی می‌کند/ تمرکز بر رفع گلوگاه تولید قطعات

در دیدار مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و فرمانده نیروی هوایی ارتش مقرر شد، علاوه بر پیگیری و تسریع در اجرای پروژه‌های مشترک در حال اجرا، همکاری در زمینه‌های جدید نیز آغاز شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در جلسه فرماندهان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با مدیران ارشد گروه خودروسازی سایپا، روند پیشرفت پروژه‌های مشترکی که براساس تفاهم نامه سال پیش، بین دو مجموعه آغاز شده، بررسی و تصمیم‌های لازم جهت تسریع در اجرای آن‌ها اتخاذ شد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در این دیدار اظهار کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به عنوان سربازان جان برکف کشور همواره با کمترین امکانات، بیشترین رشادت‌ها و دستاورد‌ها را از خود نشان داده‌اند.

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی ادامه داد: در گام نخست همکاری‌ها و براساس تفاهم‌نامه سال قبل بین نیروی هوایی ارتش و سایپا، پروژه‌هایی تعریف شده که در حال اجرا هستند، اما آمادگی کامل داریم که تعداد این پروژه‌ها را افزایش دهیم.

امیر واحدی افزود: توان مهندسی و تکنولوژیکی قابل توجهی در نیروی هوایی ارتش به ویژه در "مجتمع اوج" وجود دارد که می‌تواند بیشتر از گذشته در خدمت توسعه صنعت کشور به ویژه صنایع پیشران خودروسازی قرار گیرد.

وی در پایان پیشنهاد کرد که جلسات مشترک فرماندهان نیروی هوایی ارتش و مدیران ارشد گروه ساپیا هر سه ماه یکبار برگزار و روند پیشرفت پروژه‌های مشترک بررسی شود که مورد استقبال مدیرعامل سایپا قرار گرفت.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز در این دیدار، همکاری‌های انجام شده براساس تفاهم نامه مشترک سایپا و نیروی هوایی ارتش در یکسال گذشته را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: امیدواریم با حضور امیر سرتیپ خلبان واحدی، شاهد توسعه و تسریع همکاری‌ها باشیم.

سیدجواد سلیمانی ادامه داد: براساس تفاهم نامه مشترک، ۲۹ پروژه تعریف شده که از این تعداد ۱۰ مورد به قرارداد رسیده، ۲ مورد در مرحله انعقاد قرارداد است و امکان‌سنجی برای امضای قرارداد ۱۷پروژه دیگر نیز درحال انجام است.

سلیمانی با بیان اینکه تولید و ساختِ داخلِ قطعاتِ ارزبر گلوگاهی و با تکنولوژی بالا یکی از اولویت‌های اصلی همکاری‌ها به شمار می‌آید، افزود: پروژه‌های مختلفی بین سایپا و ارتش تعریف شده و اجرای آن‌ها در قالب چند کارگروه در دانشگاه شهید ستاری، مجتمع اوج و ... با تمرکز بر رفع گلوگاه‌های تولید قطعات موردنیاز صنعت خودرو دنبال می‌شود.

در پایان این دیدار، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوائی ارتش، ماکت هواپیمای جنگنده کوثر را به عنوان نماد توانمندی صنایع دفاعی کشور به مدیرعامل گروه سایپا اهدا کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار