کد خبر:۹۷۴۵۹۸
با حکم وزیر علوم؛

سرپرست دانشگاه‌های رازی کرمانشاه و صنعتی کرمانشاه منصوب شدند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکامی جداگانه محمدنبی احمدی را به عنوان سرپرست «دانشگاه‌ رازی کرمانشاه» و علیرضا دودمان تیپی را به عنوان سرپرست «دانشگاه صنعتی کرمانشاه» منصوب کرد.

اماده////سرپرست دانشگاه‌های رازی کرمانشاه و صنعتی کرمانشاه منصوب شدند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکامی جداگانه محمدنبی احمدی را به عنوان سرپرست «دانشگاه‌ رازی کرمانشاه» و علیرضا دودمان تیپی را به عنوان سرپرست «دانشگاه صنعتی کرمانشاه» منصوب کرد.

 

زلفی‌گل در احکام انتصاب سرپرست دانشگاه‌های کرمانشاه خطاب به رؤسای جدید منصوب شده آورده است:

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)،نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری به ویژه «تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت» با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «تمدن نوین اسلامی»، حرکت در مرزهای دانش و دستیابی به دیپلماسی و مرجعیت علمی به انجام رسانید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، همچنین در نامه‌های جداگانه‌ای از خدمات و تلاش‌های دکتر ابراهیم اعلمی آل‌آقا رئیس سابق دانشگاه رازی و دکتر علی‌اکبر اختری رئیس سابق دانشگاه صنعتی کرمانشاه طی مدت تصدی این مسئولیت‌ها قدردانی کرد.

دکتر احمدی (زاده کرمانشاه _۱۳۵۰) دارای دکتری تخصصی، زبان و ادبیات عرب، عضو هیأت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه است که پیش از این، مدیر‌کل فرهنگی این دانشگاه و سرپرست مؤسّسه آموزش عالی غیردولتی – غیرانتفاعی شهید رضایی بوده است.

دکتر دودمان تیپی (زاده دهلران _ ۱۳۵۰) دارای دکترای تخصصی برق و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه است که پیش از این معاون پژوهشی این دانشگاه بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار