کد خبر:۹۷۵۶۳۵

صنعت فرش ماشینی شایسته رسیدگی بیشتر و تسهیل مسیر صادرات است

رئیس اتاق ایران در مراسم افتتاح سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کف‌پوش‌ها، موکت‌ها، فرش‌های ماشینی و صنایع وابسته خواستار تسهیل روند صادرات در این حوزه شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کف‌پوش‌ها، موکت‌ها، فرش‌های ماشینی و صنایع وابسته در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران با حضور رئیس اتاق ایران و وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد. زمان برگزاری این نمایشگاه تا چهارشنبه ۱۹ آبان ادامه دارد.

این نمایشگاه با ۱۰۵ غرفه در مساحتی برابر با ۱۴۰۰۰ متر مربع و همراهی بیش از ۸۰ درصد تولیدکنندگان منطقه کاشان برپا شده است.

اتاق کاشان برگزاری این دوره از نمایشگاه را با رویکرد صادرات و بهم‌رسانی فعالان و تولیدکنندگان فرش ماشینی، موکت و صنایع وابسته به عهده گرفته و از طریق امتیازدهی و رتبه‌بندی هر شرکت بسته به عملکرد آن‌ها در طول بیش از سه سال، غرفه‌ها را در اختیار شرکت‌کنندگان، قرار داده است.

رئیس اتاق ایران، وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس اتاق کاشان با بازدید از سالن‌های مرتبط با تولیدکنندگان فرش‌های ماشینی ضمن اطلاع از حجم صادرات شرکت‌ها و حضور آن‌ها در بازار‌های رقابتی بین‌المللی از مشکلات و چالش‌های تولیدکنندگان مطلع شدند.

در این بین برخی از تولیدکنندگان فرش‌های ماشینی به چالش‌های تولید و مشکلاتی، چون موانع ارزآوری و گمرک اشاره کردند و خواستار رفع موانع و تسهیل مسیر تولید شدند.

غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران نیز ضمن تایید مشکلات موجود در این صنعت، راه گذر از مشکلات را همراهی مسئولان و شنیدن مشکلات صاحبان کسب‌وکار دانست و صنعت فرش ماشینی ایران را که از تکنولوژی روز بهره‌مند است، شایسته رسیدگی بیشتر و تسهیل مسیر صادرات برای آن دانست.

رضا فاطمی‌امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت از پیشنهاد دفتر کل صنایع نساجی و پوشاک وزارت‌خانه مبنی بر ایجاد کنسرسیوم صادراتی به منظور بررسی مشکلات و چالش‌های پیش روی آن‌ها استقبال کرد و قول برگزاری جلسه‌ای را با حضور نماینده اتاق ایران و اتاق کاشان و همراهی دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت‌خانه و تولیدکنندگان فرش‌های ماشینی را داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار