کد خبر:۹۷۶۷۵۶

سه‌شنبه جلسه رای اعتمادبه «فیاضی»

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش روز سه‌شنبه برگزار می‌شود گفت: حضور رئیسی در رای نمایندگان تاثیرگذار است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از بررسی رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه علنی روز سه‌شنبه خبر داد و گفت: فیاضی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش طی هفته جاری در کمیسیون‌های تخصصی مجلس برنامه‌های خود را ارائه خواهد داد و روز سه شنبه جلسه رأی اعتماد برگزار می‌شود.

نماینده مردم اهواز در خصوص حضور رئیس جمهور در جلسه رأی اعتماد اظهار داشت: حضور رئیس جمهور تأثیر زیادی در رأی نمایندگان به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دارد.

یوسفی افزود: دفاعیات رئیسی در مرحله دوم جلسه رأی اعتماد به کابینه بسیار تأثیرگذار بود و شک و شبهه‌های موجود را برطرف کرد.

وی تصریح کرد: ۴۰ میلیون نفر شامل معلمان و دانش آموزان و خانواده‌هایشان با وزارت آموزش و پرورش سر و کار دارند بنابراین انتخاب وزیر آموزش و پرورش برای نمایندگان بسیار مهم است.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار