
آزادی در گفتگو با دانشجو:
اماده باش نیروهای امدادی استان فارس برای اعزام به مناطق زلزله زده
مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس از آماده باش نیروهای امدادی استان برای کمک رساتی به مناطق زلزله زده هرمزگان خبر داد.
رحیم آزادی مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وقوع زلزله در جنوب کشور گفت: عصر امروز زلزلهای به بزرگی ۶.۴ ریشتر در عمق ۱۸ کیلومتری زمین در لافت از توابع استان هرمزگان رخ داد که در جنوب استان فارس نیز به شدت احساس شد.
آزادی تاکید کرد: بر همین اساس گروهی برای ارزیابی به این منطقه اعزام شدند و براساس این این ارزیابی ها مشخص شد خوشبختانه خسارت مالی و جانی در جنوب فارس رخ نداده است.
وی اظهار داشت: پس از وقوع ۲ زمین لرزه در استان هرمزگان نیروهای امدادی فارس برای کمک رسانی به این استان درحال آماده باش هستند تا اگر نیاز باشد به کمک زلزله زدگان بشتابند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.