آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۷۹۲۲
در ۷ ماه امسال انجام شد

افزایش ۶۴ درصدی پروازهای عبوری از آسمان ایران

مجموع پرواز‌های عبوری از آسمان ایران از ابتدای امسال تا پایان مهرماه به ۸۰ هزار و ۹۹۴ پرواز رسید که نسبت به مدت مشابه پارسال رشد ۶۴.۳ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هشتم آبان ماه امسال سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از عدم تمدید هشدار ریسک پذیر بودن فضای آسمان ایران توسط آژانس ایمنی هوانوردی اتحادیه اروپا خبرداد.

ماجرا از این قرار بود که اتحادیه هوانوردی اروپا در ژانویه سال ۲۰۲۰، اطلاعیه‌ای را مبنی بر محدودیت پروازی شرکت‌های اروپایی زیر ارتفاع ۲۵ هزار پا در فضای ایران صادر کرد که تا ۳۰ اکتبر ۲۰۲۱ (برابر با ۸ آبان ماه ۱۴۰۰) معتبر بود.

اما سازمان هواپیمایی کشوری در جهت رفع و حذف این محدودیت، رایزنی‌هایی توسط دفاتر تخصصی سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی با شرکت‌های هواپیمایی اروپایی، سازمان‌های هواپیمایی کشور‌های منطقه و اروپا انجام داد که منجر به رفع این محدودیت توسط آژانس ایمنی هوانوردی اروپایی برای شرکت‌های هواپیمایی اروپایی شد.

عدم تمدید این محدودیت، تاثیر مثبتی در افزایش پرواز‌های عبوری از آسمان کشور داشت. همزمان رفع محدودیت‌های پروازی به دلیل کرونا نیز آمار پرواز‌ها در منطقه را افزایش داد ومنجر به انتخاب کریدور‌های هوایی در آسمان ایران برای رسیدن پرواز‌های عربی به اروپا و پرواز‌های اروپایی به آسیا شد.

بر پایه این خبر در مهر ماه امسال ۱۵ هزار و ۵۵ فقره پرواز عبوری از آسمان ایران ثبت شد که نسبت به ماه قبل خود ۱۰ درصد و نسبت به ماه قبل‌تر تا ۲۰ درصد افزایش دارد. این شاخص در شهریور امسال ۱۳ هزار و ۶۰۰ سورتی پرواز بود

مجموع پرواز‌های عبوری از آسمان ایران در ۷ ماهه امسال ۸۰ هزار و ۹۹۴ سورتی پرواز ثبت شده است. در حالی که در مدت مشابه سال قبل (۷ ماهه ۱۳۹۹) مجموع پرواز‌های عبوری ۵۲ هزار و ۱۱۹ سورتی بوده است که افزایش ۶۴.۳ درصدی را نشان می‌دهد.

شاخص پرواز‌های عبوری در خرداد امسال با پرواز ۸ هزار هواپیما از آسمان کشور، کمترین میزان پرواز‌های عبوری را ثبت کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار