کد خبر:۹۸۰۲۷۶

بیش از ۴۰۰۰ نفر از جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد خراسان رضوی در مسابقات قرآن و عترت شرکت کردند

دبیر شورای قرآن دانشگاه آزاد خراسان رضوی از شرکت بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه آزاد در استان، در مسابقات سراسرسی قرآن و عترت خبر داد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سیدمهدی طاهری، دبیر شورای قرآن دانشگاه آزاد خراسان رضوی از شرکت بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه آزاد در استان، در مسابقات سراسرسی قرآن و عترت خبر داد.

طاهری بیان کرد: دانشگاهیان دانشگاه آزاد خراسان رضوی در بخش‌های کتبی، شفاهی، هنر و ادبیات دینی این مسابقات شرکت کرده اند.
دبیر شورای قرآن دانشگاه آزاد خراسان رضوی گفت: مسابقات کتبی ۱۴ و ۱۵ آذرماه سال جاری در سراسر کشور به صورت مجازی و مسابقات شفاهی ۲۱ آذر ویژه خواهران و ۲۲ آذر ویژه برادران به صورت حضوری و مرحله استانی بخش شفاهی ۲۸ آذر در واحد مشهد برگزار خواهد شد.

وی در خصوص رشته‌های موجود در این مسابقات اعلام کرد: رشته‌های بخش کتبی استادان شامل ترجمه وتفسیر قرآن کریم شرح نهج البلاغه و رشته‌های بخش شفاهی استادان حفظ قرآن کریم ۵ جزء و ۱۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم و قرائت قران کریم (تحقیق) و ترتیل است و رشته‌های شفاهی کارکنان نیز شامل حفظ ۵ جزء و ۱۰ جزء قرآن کریم و قرائت قرآن کریم (تحقیق) و ترتیل است.

طاهری بیان کرد: رشته‌های بخش کتبی دانشجویان شامل ترجمه و تفسیر قرآن کریم آشنایی با معارف نهج البلاغه، آشنای با احادیث اهل بیت (ع) آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قران کریم، سیره معصومین، احکام و پرسمان معارفی می‌باشد و رشته‌های بخش شفاهی دانشجویان شامل حفظ قرآن کریم ۵ جزء و ۱۰ جزء و ۲۰ جزء و ۳۰ جزء، قرائت (تحقیق) و ترتیل –اذان وتواشیح ویژه برادران است.

وی خاطرنشان کرد: دربخش هنر وادبیات دینی اساتید، دانشجویان و کارکنان می‌توانند آثار خود را تا ۱۵ دی ماه سال جاری به دفاتر فرهنگی یا کانون قرآن و عترت تحویل کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار