کد خبر:۹۸۰۳۴
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه:
تنها راه نجات، ماندن در خط امام (ره) و تبعیت از ولایت فقیه است
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه گفت: جدايي جنبش دانشجویی از خط ولایت و رهبری موجب لطمه به هویت جنبش دانشجویی و انحراف در مسیر ملت ميشود، بنابراين تنها راه نجات، ماندن در خط امام (ره) و تبعیت از ولایت فقیه است.
محمد اصغری در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در ارومیه، اظهار داشت: اقتضای فضای دانشگاهی و روحیه دانشجویی، بیداری و بیدارگری است و این هر دو مفهوم چنان با هم عجین و در هم تنیده اند كه گویی یک مفهومند در دو شکل.
وي گفت: حال اگر این مفاهیم را در ظرف مفهوم پایه ای تر و ریشه ای تری همچون اسلام قرار دهیم، گروهی که بخواهند جمع این مفاهیم را صفت خود سازند در جایگاهی بس متعالی، نه از نظر مفهومی، که از نظر وظیفه و درون مایه قرار خواهند گرفت، البته این جایگاه به جهت حساسیت و تأثیر، به یک شمشیر دولبه شبیه تر است و تنها با درک این مفهوم و جایگاه است که می توان به فلسفه فرمایش امام (ره) که دانشگاه را مبدأ همه تحول ها می دانند، پی برد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه دانشجوی مسلمان را چشم یک ملت دانست و تصریح کرد: دانشجو نه تنها باید مسائل و قضایا را از بالا رصد کرده و اولین و بهترین واکنش را که هدایتگر جامعه نیز باشد، انجام دهد، بلکه باید آن چنان خود را به بصیرت صحیح مسلح سازد که برای آینده نیز حرکتی اساسی و پیش رونده را برنامه ریزی كند.
اصغري ادامه داد: با نگاهی حتی گذرا به سخن رهبر معظم انقلاب که دانشجویان را افسران جنگ نرم معرفی می كنند، نه تنها درک جایگاه و وظیفه دانشجو و جنبش دانشجویی در بیداری اسلامی آسان می نماید، بلکه باب تازه ای از اهمیت و البته مأموریت این قشر را آشکار می کند و آن اینکه اگر تا دیروز حرکت دشمن آشکار و سلاح دشمن مشخص بود و جنبش دانشجویی وظیفه بیدارگری و تبیین مسائل در آن وضعیت را داشت، اما امروز نوع حرکت و سلاح دشمن عوض شده و به اقتضای آن باید جنبش دانشجویی خود را به ابزارهای جنگ نرم که در واقع جنگ اندیشه ها، تفکرها و حتی نگاه هاست، مسلح کند.
وي تصریح کرد: اگر امروز که بیش از سه دهه از انقلاب 13 آبان می گذرد، استکبار در ذهن ایرانی همچنان مفهوم استکبار دارد و خون استکبارستیزی هنوز در رگ های ملت جاریست، بیشتر از هر بعدی به بعد اسلامی بودن حرکت وابسته است، چرا که آن روز اسلامی بودنش را امام (ره) تأیید کردند و بعد از آن استمرار این روحیه، به جهت بیدارگری های امام گونه مقام عظمای ولایت که هسته اصلی و چراغ هدایتی بی مانند برای جنبش های دانشجویی بوده اند، است.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه با اشاره به یکی از آفت های اساسی جنبش های دانشجویی خاطرنشان کرد: ابزار قرار گرفتن برای اهداف طیفی خاص و اهرم فشار بودن برای جناحی خاص، بزرگترین آفت جنبش دانشجویی است که تاریخ بعد از انقلاب نشان داده است؛ هرگاه جنبش دانشجویی، با وجود خودجوش بودن و آرمانخواهی و عدالتخواهی، از خط ولایت و رهبری جدا شده و راهی دیگر برگزیده است، هم موجب لطمه به هویت جنبش دانشجویی شده و هم به جهت جایگاه آن در هدایت عامه مردم، موجب انحراف در مسیر ملت شده است و این مسئله برای ادامه راه بايد مورد توجه ویژه قرار گیرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰