تجمع استكبارستيزانه 13 آبان امروز در مشهد برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۰۶۸

تجمع استكبارستيزانه 13 آبان امروز در مشهد برگزار شد

تجمع استكبارستيزانه 13 آبان امروز با حضور رياست دانشگاه علوم پزشكي مشهد، اساتيد و كاركنان و دانشجويان دانشگاه‌هاي مشهد در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.  
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، در اين تجمع دانشجويان با در دست داشتن پلاكاردهاي لبيك يا حسين، تا زنده‌ايم رزمنده‌ايم، الله اكبر، مرگ بر آمريكا، تا زنده هستيم تسليم رهبر هستيم و با سر دادن شعارهاي اي رهبر آزاده آماده‌ايم آماده ايم، خامنه‌اي كوثر است دشمنانش ابتر است و رهبر اگر فرمان دهد غسل شهادت مي كنم، خشم و انزجار خود را از استكبار جهاني ابراز داشتند.
 
در ادامه اين تجمع مطهره مراديان، دانشجويي بسيجي دانشگاه فردوسي مشهد، به قرائت بيانيه بسيج دانشجويي اين دانشگاه در خصوص 13 آبان پرداخت.
 
در پايان اين تجمع پرچم اسرائيل توسط دانشجويان به آتش كشيده شد.
 
در اين تجمع، دانشجويان دانشگاه‌هاي مشهد، نشريات، بيانيه‌ها و ويژه نامه‌هاي اين روز را در ميان تجمع كنندگان پخش كردند.
 
در حاشيه اين تجمع دكتر محمود شبستري، رياست دانشگاه علوم پزشكي مشهد، دانشگاه را پرچمدار جريانات انقلاب دانست و افزود: امروز نسل سوم با حضور در صحنه 13 آبان فتنه‌ها را خاموش خواهد كرد.
 

دكتر شبستري گفت: جريان فتنه كارش تمام شده و بعيد مي دانم دانشجويان گول اين افراد را بخورند و اين قابل پيش بيني است كه نيروهاي انقلاب در اين روز به صحنه آمدند و شرايط را تثبيت كردند./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار