کد خبر:۹۸۰۹۰
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم:
دانشجویان ایرانی در 13 آبان کمر استکبار را شکستند
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم اظهار داشت: دانشجویان ایرانی در 13 آبان کمر استکبار را شکستند.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از قم، حجت الاسلام عباس اسکندری، صبح امروز در جمع با خبرنگاران با اشاره به این که 13 آبان یکی از روزهای سرنوشت ساز و غرورآفرین ملت ایران است، اظهار داشت: 13 آبان روزی بود که به لطف الهی کمر استکبار به دست توانای دانشجویان و دانش آموزان ایرانی شکسته شد.
وی با بیان این که در 13 آبان ماه ناقوس زوال آمريكاي جهانخوار و مستکبر به صدا در آمد، افزود: روز ملی مبارزه با استكبار جهانی فرصت مناسبی است تا پرونده افتخارآمیزاستکبارستیزی مردم ایران را واکاوی كنيم.
مدير كل تبليغات اسلامي استان قم خاطر نشان كرد: تمام کسانی که به دنبال تحقق آرمانهای عظیم اسلام و انقلاب هستند، با حضور در راهپیمایی روز 13 آبان دین خود را نسبت به شهدای این روز، امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ادا كنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰