آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۲۲۶۶

گام دیگر بهره برداری متروی تهران برای بی نیازی از واردات

نایب رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛ از ساخت و تحویل ۵۰۰ تن ریل UIC۵۴ برای نخستین بار در کشور توسط صنعتگران ذوب‌آهن اصفهان، مطابق با استاندارد بین المللی برای استفاده در خطوط درون شهری متروی تهران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛ مهدی شایسته اصل با بیان اینکه برای تعمیرات و نگهداری خطوط مترو، شرکت بهره برداری مترو سالانه به ۵۰۰ شاخه ریل UIC۵۴ نیاز دارد گفت: تولید این ریل در شرکت ذوب‌آهن اصفهان در شرایط تحریم، یک اقدام بسیار ضروری و استراتژیک برای توسعه حمل و نقل ریلی درون شهری است.


وی تصریح کرد: کمبود نقدینگی و تحریم‌ها مانع ورود ریل با کیفیت مطلوب شد، اما خوشبختانه در حال حاضربا تولید ریل UIC۵۴ که بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی، کیفیت مطلوبی دارد شاهد خودکفایی در این بخش هستیم.


مدیرعامل شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه، با اشاره به اینکه قبلا ریل مترو از اتریش وارد می‌شد که با شدت گرفتن تحریم‌ها، به ناچار واردات ریل از کشور‌های روسیه و ترکیه انجام شدکه از کیفیت مطلوب برخوردار نبود و هزینه تعمیر و نگهداری را نیز افزایش داد. خاطرنشان کرد: تولید ریل در ذوب‌آهن اصفهان نه‌تن‌ها صرفه‌جویی اقتصادی دارد و مانع خروج ارز از کشور می‌شود، بلکه دغدغه ما را برای تامین ریل از بین برد و مهم‌تر از همه اینکه، وابستگی حمل و نقل ریلی را به سایر کشور‌ها کاهش می‌دهد.


شایسته گفت: اولویت خود را برای تامین قطعات از تولیدکنندگان داخلی قرار داه ایم تا گامی در جهت تحقق شعارسال که توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی‌ها نامگذاری شده است برداشته تا از وابستگی به دیگر کشور‌ها برای تأمین قطعات کاسته شود.


وی افزود: ریلی که امروز تولید شده است، پس از کنترل و بازرسی، برای متروی تهران که حجم بالایی از مسافر را دارد و از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است، ارسال شده است؛ و مطمئنا استفاده متروی تهران از تولیدات داخلی، سایر کلانشهر‌ها را که دارای مترو هستند را هم برای استفاده از این نوع ریل ترغیب می‌کند.


گفتنی است برای اولین بار از ریل ملی ۶۰ E ۱ ذوب‌آهن اصفهان برای تعمیر نگهداری خط ۵ متروی تهران و حومه استفاده شد و از کیفیت مطلوبی برخوردار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار