کد خبر:۹۸۲۷۹۷
ذاکری مطرح کرد

توسعه مناسبات تجاری ایران و افغانستان

معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک گفت: در سه روز گذشته با حضور نماینده ویژه رئیس جمهور کشورمان در افغانستان، زیرساخت‌های مرزی و بازارچه‌های مرزی در سه استان هم‌مرز با افغانستان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد ذاکری، معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران اظهار داشت: از روز چهارشنبه با حضور کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان به همراه نمایندگان گمرک، وزارت خارجه، وزارت صمت، جهاد کشاورزی، استانداری ها و نهادهای امنیتی بازدید سه روزه از مرزها و بازارچه های مرزی برای تقویت مناسبات تجاری با افغانستان از گمرک، منطقه ویژه و بازارچه دوغارون در خراسان رضوی آغاز شد و پس از آن بررسی مشکلات و موانع تجارت در مسیر ریلی شمتیغ نیز در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود : در روز پنجشنبه نیز با حضور در استان خراسان جنوبی بازدید از گمرک، منطقه ویژه و بازارچه ماهیرود، بازارچه های یزدان، گلورده و دوکوهانه نیز برای آشنایی مشکلات، زیرساخت ها و راههای تقویت مناسبات تجاری، حمل و نقلی و گمرکی در ماهیرود و بازارچه یزدان و فعال شدن بازارچه های گلورده (میل 73) و دوکوهانه نهبندان مورد بررسی میدانی قرار گرفت و گفتگوهایی با فعالان و سازمان های مستقر در مرز و مسئول صورت گرفت.

ذاکری در خصوص بازدید امروز از مرزهای ایران و افغانستان در استان سیستان و بلوچستان گفت: از صبح امروز جمعه هم بازدید میدانی از مرز میلک و بازارچه مرزی گمشاد صورت گرفت و از نزدیک مشکلات و موانع توسعه فعالیت تجاری در دو سوی مرزهای ایران و افغانستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران افزود: در پایان مقرر شد تصمیمات هماهنگ برای تعیین تکالیف دستگاه‌های فعال در حوزه سیاست خارجی و تجارت برای توسعه روابط تجاری، حمل و نقلی و گمرکی با افغانستان اخذ شود که بخشی از آن در جمع بندی سفر و بخشی از آن در تهران گرفته خواهد شد که یکی از این موارد عزم جدی دولت سیزدهم برای توسعه مناطق مرزی و توجه به مرزنشینان و توسعه منابع انسانی در سازمان های مستقر در مرزها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار