آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۴۴۴۸
رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت تاکید کرد:

در اطلاع رسانی عمومی درباره سوختگی، مشکل داریم

شادنوش گفت: اصل اولیه این است که سوختگی نباید اتفاق بیوفتد و قابل پیشگیری است و برخی از موارد سوختگی به عوارض غیر قابل درمان در فرد منجر می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در نشست خبری پیشگیری از سوختگی که امروز یکشنبه بیست و هشتم آذر ماه سال جاری برگزار شد، اظهار کرد: ما هنوز در حوزه اطلاع رسانی عمومی درباره سوختگی و مسائل مرتبط با آن مشکل داریم و برخی دستگاه‌ها در این حوزه به وظایف خود عمل نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: اصل اولیه این است که سوختگی نباید اتفاق بیوفتد و قابل پیشگیری است و برخی از موارد سوختگی به عوارض غیر قابل درمان در فرد منجر می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور تاکید کرد: وقتی بی احتیاطی کامل انجام می‌دهیم و اخطار‌ها فقط در یک هفته منتهی به چهارشنبه سوری خلاصه می‌شود و هشدار‌های مناسب به ویژه به کودکان که کنجکاو هستند داده نمی‌شود و مطالبه‌گری نکنیم، بهترین امکانات درمانی هم چیزی را پس از وقوع سوختگی به حالت اول خود باز نمی‌گرداند.

شادنوش همچنین خاطرنشان کرد: در بیماران سوختگی فقط درمان مطرح نیست و کیفیت زندگی پس از اینکه برد دچار سوختگی می‌شود هم از اهمیت زیادی برخوردار خواهد بود.

وی تاکید کرد: امروزه در درمان سوختگی‌های بالای ۵۰ درصد هم وضعیت بهتری نسبت با سالها قبل داریم و بیمارانی که دچار سوختگی بالای ۵۰ درصد سوختگی هم شده باشند تا حدود زیادی درمان می‌شوند.



خبر تکمیل می‌شود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار