۱۳۴ بسته میوه، اقلام غذایی و بهداشتی بین خانواده‌های نیازمند کرج توزیع شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۵۰۸۴
به همت جهادگران گروه منتظران صالح (عج)؛

۱۳۴ بسته میوه، اقلام غذایی و بهداشتی بین خانواده‌های نیازمند کرج توزیع شد

جهادگران گروه جهادی منتظران صالح (عج) دانشگاه علوم پزشکی البرز، ۱۳۴ بسته میوه، موارد خوراکی و اقلام بهداشتی بین خانواده‌های محروم منطقه حصارک توزیع کردند.

۱۳۴ بسته میوه، اقلام غذایی و بهداشتی بین خانواده‌های نیازمند کرج توزیع شد

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، جهادگران گروه جهادی منتظران صالح (عج) دانشگاه علوم پزشکی البرز، ۱۳۴ بسته میوه بین خانواده‌های محروم منطقه حصارک توزیع کردند.

جهادگران همراه با این بسته‌های میوه، بسته‌های بهداشتی و اقلام غذایی نیز به این خانواده‌ها اهدا کردند. این اقدام جهادی با حمایت و همکاری گروه جهادی سراج و به مناسبت فرارسیدن شب یلدا برگزار شد. 

گروه جهادی منتظران صالح (عج) وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز است که چند سالی است با اجرای طرح‌های ۵۵۵ و پاحش اقدام به جمع آوری کمک‌های مردمی برای حمایت از خانواده‌های نیازمند می‌کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار