کد خبر:۹۸۵۹۲۰

موسوی: به زودی در منطقه ۱۱ میزبان ۲ شهید گمنام خواهیم بود

شهردار منطقه ۱۱ تهران روز گذشته طی دیدار مردمی با شهروندان در مسجد میثم محله اسکندری، از میزبانی دو شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس در بوستان دامپزشک طی چند روز آینده خبر داد.

موسوی: به زودی در منطقه ۱۱ میزبان ۲ شهید گمنام خواهیم بود

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، سید محمد موسوی با حضور در مسجد میثم محله اسکندری و دیدار و گفتگو با شهروندان در خصوص موضوعات مدیریت شهری گفت: در آینده نزدیک، محله اسکندری میزبان دو شهید گمنام خواهد شد و این شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس در بوستان دامپزشک تشییع و به خاک سپرده می‌شوند.

موسوی با بیان این که شهدا هرجا که باشند سرشار از برکت برای آن منطقه هستند؛ ادامه داد: فضاسازی برای استقبال از این شهدای عزیز در منطقه آغاز شده و برنامه‌های بعد از تدفین شهدا نیز مدون خواهد شد.

شهردار منطقه ۱۱ دیدار‌های مردمی در مساجد و رسیدگی به موضوعات شهری و احصاء نظرات و انتقادات شهروندان را از اولویت‌های مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: وظیفه مسئولین ادای احترام به مردم و رفع مشکلات آنهاست. چرا که مردم، ولی نعمت ما هستند و سرمایه‌های اجتماعی در مساجد شکل گرفته و باید این سرمایه‌ها را حفظ کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار