کد خبر:۹۸۶۰۴۹
در بازدید از روستای ماه فیروزان؛

قادری: در تلاشیم تا سال آینده ۱۰ مدرسه جدید در استان فارس احداث شود

نماینده مردم شیراز در بازدید از روستای ماه فیروزان گفت: در خصوص کمبود مدارس در مناطق روستایی و کم برخوردار در تلاش هستیم تا در سال آینده تعداد ۱۰ مدرسه جدید در استان فارس احداث گردد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، هسته عدالت شهری بسیج دانشجویی استان فارس به همراه فرماندهان عملیات جهادی بسیج دانشجویی استان فارس طی بازدیدی از روستای ماه فیروزان شیراز در قالب یکی دیگر از سلسله بازدید‌های صدای شهر، این بار با همراهی جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تسریع در حل مشکلات اهالی این روستا تأکید کردند.


در این بازدید که به همت بسیج دانشجویی استان فارس و در راستای مطالبه گری میدانی از مسئولین و نظارت بر عملکرد آن‌ها برگزار شد نمایندگان دانشجویی ضمن روایت بخشی از معضلات اجتماعی و کم و کاستی‌های زیرساختی و عمرانی اعم از نبود آسفالت مناسب، باریکی جاده اصلی روستا، فاضلاب و زباله‌های سرگردان، نبود مرکز جامع سلامت متناسب با جمعیت روستا، نبود خط تلفن ثابت، سگ‌های ولگرد، اعتیاد، فقر و ... از دهیار و بخشدار بخش مرکزی خواستند که تمام همت خود را برای رفع این مشکلات به کار گیرند.


تاج بخش، مسئول هسته عدالت شهری بسیج دانشجویی استان فارس خطاب به قادری نماینده مجلس گفت: راه و شهرسازی باید هر چه سریع‌تر تکلیف طرح حریم شیراز و بازنگری طرح هادی روستا‌ها را مشخص کند تا متخصصان و مدیران شهری و روستایی تکلیف خود را در ارائه راهکار‌های میان مدت و بلند مدت بدانند. انتظار داریم نمایندگان وظیفه قانونی دستگاه‌ها را به آن‌ها گوشزد کنند و تعلل در تصویب یا اجرای طرح‌ها را بر نتابند.


مسئول هسته عدالت شهری بسیج دانشجویی استان فارس افزود: نمی‌شود روستا‌ها را در انتظار الحاق به شهر معطل نگه داشت و با این هزینه‌ها و درآمد اندک روستا‌ها، هیچ اقدام اثربخشی در راستای کمک به آن‌ها صورت نگیرد.

در بخش دیگری از این بازدید قنبری مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی استان فارس خطاب به قادری نماینده مجلس، دهیار و شورای روستا بیان کرد:گروه‌های جهادی دانشجویی آمادگی کامل خود را جهت حضور در این روستا و روستا‌های مشابه و حل مشکلات مردم اعلام می‌دارند، اما این حضور نیازمند همکاری از جانب دستگاه‌هایی است که وظیفه پیشگیری از آسیب‌ها در شهر و روستا را دارند.


قنبری تصریح کرد: معتقدیم باید بسیاری از معضلات اجتماعی را پیش از وقوع پیش‌بینی و اقدام به پیشگیری کرد و نباید دست روی دست گذاشت تا کار از کار بگذرد و بعد دستگاه‌های اجرایی و نظارتی وارد میدان شوند.

در این بازدید جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از دغدغه مندی مجموعه مطالبه گران دانشجویی در هسته عدالت شهری بر لزوم نقش آفرینی تخصصی دانشجویان مطالبه گر و جهادی در حل مشکلات مردم و ارائه راه حل به مسئولان امر تأکید کرد.


قادری در پاسخ به مطالبات مردم گفت: باید تمام دستگاه‌های متولی به وظیفه‌ی خود در حل مسائل و مشکلات مردم عمل کنند، اما در برخی موارد عمرانی نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی هستیم.


وی افزود: در خصوص حل مشکل خطوط تلفن ثابت با اداره کل مخابرات استان فارس صحبت‌هایی انجام شده که قول مساعدت داده اند. همچنین در خصوص کمبود مدارس در مناطق روستایی و کم برخوردار در تلاش هستیم تا در سال آینده تعداد ده مدرسه‌ی جدید در استان فارس احداث گردد.


نماینده مردم شیراز همچنین در خصوص وجود معضلات اجتماعی در مناطق حاشیه‌ای به ویژه روستای ماه فیروزان گفت: اولویت اول ما باید رفع مشکلات عمرانی و زیرساختی این مناطق باشد و حل معضلات اجتماعی با توجه به گستردگی آن و عدم وجود آمار‌های مشخص باید در اولویت‌های بعدی در دستور کار دستگاه‌های مسئول قرار گیرد.

قادری تاکید کرد: با توجه به مشکلات اعتباری در حوزه عمرانی در تمام کشور و حتی در سطح وزارت خانه، امروز شاهد کاستی‌هایی در مسیر‌های روستایی و شهری هستیم که امیدواریم وزارت راه و شهرسازی سریع‌تر راهی برای برون رفت از مشکلات پیدا کرده و با مساعدت بخش خصوصی شاهد تحول در این حوزه باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار