آبگرفتگی ۵۰۰ واحد مسکونی در استان فارس به دلیل سیلاب
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۷۹۱۴
آزادی در گفتگو با دانشجو:

آبگرفتگی ۵۰۰ واحد مسکونی در استان فارس به دلیل سیلاب

مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: بر اثر سیلاب در شهرستان‌های فارس ۵۰۰ واحد مسکونی دچار آبگرفتگی شدید شدند و متاسفانه ۵ نفر جان باختند.

آبگرفتگی ۵۰۰ واحد مسکونی در استان فارس به دلیل سیلاب

رحیم آزادی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وقوع سیل وآبگرفتگی در برخی از شهرستان‌های استان گفت: بر اثر وقوع سیل و آبگرفتگی شدید متاسفانه ۵ نفر در شهرستان‌های لار، مهر و داراب جان باختند.

آزادی افزود: بر اثر سیلاب در شهرستان‌های فارس ۵۰۰ واحد مسکونی دچار آبگرفتگی شدید و خسارت‌های زیادی به این واحد‌های وارد شده است و در حال حاضر ساکنین منازل خود را ترک کرده اند.

مدیرستاد بحران استان فارس بیان کرد: تیم‌های ارزیاب برای برآور خسارت و تیم های امداد برای کمک رسانی به مناطق سیل زده اعزام شدند.

وی با اشاره از بین رفتن چند راس دام در شهرستان بیرم گفت: در شهرستان بیرم حدود ۱۹۰ راس گوسفند در اثر سیل از بین رفته است.

پربازدیدترین آخرین اخبار