ارزیابی خسارت سیلِ جنوب فارس توسط استاندار
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۷۹۵۵

ارزیابی خسارت سیلِ جنوب فارس توسط استاندار

استاندار فارس با حضور شبانه خود در منطقه سیل زده بیرم لارستان گفت: خسارت باران‌های سیلابی در جنوب فارس سبب جان باختن چهار شهروند و آبگرفتگی معابر و منازل شد.

ارزیابی خسارت سیلِ جنوب فارس توسط استاندار

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس درباره وضعیت بارش‌ها در جنوب استان فارس گفت: در پنج شهرستان جنوبی استان فارس طی ۴۸ ساعت بارندگی بیش از ۱۵۰ میلی متر ثبت شده است و این بارش‌ها به خصوص در شهر بیرم و روستا‌های اطراف سبب آبگرفتگی بسیاری از منازل و معابر شده است.

استاندار فارس با اشاره به خسارت سیل در شهرستان‌های جنوب فارس افزود: به طور کلی بارش‌های سیلابی ۴۸ ساعت اخیر در جنوب فارس سبب جان باختن چهار شهروند از لار، بیرم، مُهر و داراب همچنین آب‌گرفتگی بیش از ۵۰۰ خانه شده است که با کمک و تلاش‌های نیرو‌های امداد نجاتی و خدماتی مشکل آب‌گرفتگی تا حدود بسیاری رفع شده است.


بیشتر بخوانید:




ایمانیه بیان کرد: اتصال جریان برق و گاز در تمام مناطق انجام شده است، اما در شهر بیرم و روستا‌های اطراف به دلیل رعایت مسائل، فعلا قطع شده است.

وی در خصوص باز بودن محور‌های مواصلاتی اظهار داشت: تقریبا تمام محور‌ها باز است و امکان تردد روان وجود دارد، با این حال از فردا مسوولان بنیاد مسکن برای ارزیابی دقیق خسارت‌ها و بررسی بیشتر وارد عمل خواهند شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار