آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۸۲۹۵

ویژه برنامه‌های فرهنگی متروی تهران به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علی‌ها

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری راه آهن شهری تهران و حومه گفت: همزمان با سالروز شهادت حضرت ام‌ابی‌ها فاطمه زهرا سلام الله علی‌ها و در مسیر راهپیمایی عزاداران مراسم فاطمی برنامه‌های ویژه‌ای برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو سید محمد نقیب در تشریح این برنامه‌ها افزود: اجرای سرود و همخوانی توسط گروه هنرمندان نوجوان با خواندن قطعات ویژه این مناسبت و اجرای نمایش میدانی مردان نقره‌ای با اجرای مفهومی و بیان مفاهیم فرهنگی بخشی از این برنامه‌ها است.
وی تصریح کرد:این برنامه‌ها با هدف ترویج شعائر اسلامی و فرهنگ متعالی فاطمی در دو ایستگاه میدان انقلاب اسلامی و تئاترشهر برگزار می‌شود.
سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری راه آهن شهری تهران و حومه در پایان به برپایی ایستگاه صلواتی در مسیر راهپیمایی اشاره کرد و گفت: به منظور پذیرایی از شهروندان در مسیر راهپیمایی، ایستگاه صلواتی آماده ارایه خدمات به شهروندان در طول برنامه می‌باشد.
گفتنی است، برنامه‌های فرهنگی متروی تهران روز پنج‌شنبه ۱۶دی ماه ۱۴۰۰مصادف با روز سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علی‌ها برگزار می‌گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار