آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۸۳۷۸
کلانتری در اهواز:

شهدا تجلی فرهنگ مقاومت، ایستادگی و ایثارند

معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه شهدا تجلی فرهنگ مقاومت، ایستادگی و ایثارند، گفت: از این رو یاد آنان در خاطر ملت ایران نقش بسته است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی وزیر علوم، امروز پنج‌شنبه در آیین گرامی‌داشت ۱۶ دی‌ماه روز شهدای دانشجو که در یادمان شهدای هویزه برگزار شد، با تاکید بر اینکه فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه، حاکمیت، دولتمردان، فرهنگ عمومی و نیاز دانشگاه و دانشگاهیان است، خاطرنشان کرد: ارزش‌های والای شهیدان موجب شده جامعه عشقی توصیف‌نشدنی نسبت به آنان داشته باشد.

کلانتری با اشاره به ارزش‌های شهدا و هشت‌سال دفاع مقدس، بیان کرد: این ارزش‌ها سرمایه‌های اجتماعی ملت ایران محسوب می‌شوند و قدرت دفاعی‌مان را در برابر دشمنان افزایش می‌دهند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: ارزش‌ها گاهی از سطور کتاب‌ها نیز فراتر رفته و با شجاعت و رشادت افرادی مانند نوجوان ایذه‌ای که جان خود را برای نجات دو انسان دیگر از دست داد و ده‌ها نمونه‌ی دیگر تجلی می‌یابد.

وی بیان کرد: این ارزش‌ها هسته‌ی سخت تمدن کهن ایران را شکل می‌دهند که در چشمه‌سار آموزه‌های اسلامی صیقل خورده و ثمره‌اش شهدایی مانند همت و باکری و علم‌الهدی و فخری‌زاده و سلیمانی و احمدی‌روشن شده است.

وی ادامه داد: این فرهنگ و ارزش همچنان در دانشگاه‌ها وجود دارد و در بزنگاه‌های تاریخی همچون انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جهاد علمی، جهاد سلامت و… خود را نشان داده است؛ از این رو مسئولان فرهنگی کشور وظیفه دارند با حمایت از جوانان زمینه‌ی پیشرفت هرچه بیشتر آنان را فراهم کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه جوانان آینده‌سازان این مرز و بوم هستند، اظهار کرد: گام دوم انقلاب با قدم‌های جوانان، نقش‌آفرینی و میان‌داری آنان و به صورت خاص با میان‌داری حلقه‌های میانی تشکل‌ها و انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها برداشته می‌شود.

وی تصریح کرد: باید به جوانان فرصت دهیم و به آنان اعتماد کنیم، زیرا کشور اکنون نیازمند جهاد علمی و فرهنگی است و افسران و فرماندهان و سربازان این جهاد علمی دانشگاهیان و دانشجویان هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار