کد خبر:۹۹۱۲۶
به همت بسيج دانشجويي آذربايجان شرقي
كتابهاي «ميرآباد» و «شهداي ميرآباد» در آذربايجان شرقي منتشر ميشود
مسئول دفتر بسيج دانشجويي تبريز گفت: كتابهاي «ميرآباد» و «شهداي ميرآباد» به همت اين بسيج دانشجويي منتشر ميشود.
عبدالله شادي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در تبريز، درخصوص اين دو كتاب گفت: كتاب «ميرآباد» شامل اطلاعات كلي در مورد شهر ميرآباد و روستاهاي تابعه آن است كه اطلاعات كلي و جزئي آن توسط دانشجويان، مسئولان اردوي جهادي جمع آوري شده و هم اكنون مراحل تاليف، ويرايش و تدوين خود را مي گذراند.
وي تصريح كرد:10 نفر از دانشجويان شركت كننده در اردوي جهادي سال جاري به مدت 50 ساعت اقدام به انجام مصاحبه و جمع آوري آثار مكتوب و عكس برداري كردهاند.
مسئول دفتر بسيج دانشجويي تبريز در ادامه در خصوص كتاب «شهداي مير آباد» نيز گفت: با توجه به اينكه شهر مير آباد و روستاهاي تابعه آن شهداي زيادي را تقديم انقلاب اسلامي كردهاند، بنابراين شناساندن شهداي اين منطقه اعم از معرفي تعداد عملياتهاي انجام شده و تعداد شهدا و معرفي آنها از اساسي ترين نيازها است.
شادي خاطرنشان كرد: دانشجويان و مسئولان اردوي جهادي ضمن مصاحبه باخانوادههاي شهداي اين منطقه و جمع آوري اطلاعات شهدا از طريق بنياد شهيد منطقه مير آباد، در حال پياده سازي مصاحبهها، تاليف ويرايش اين كتاب هستند.
وي درادامه تصريح كرد: ازآنجا كه بعضي از حقايق جنگ توسط گروهكهاي منهنه، وارونه جلوه داده شده و همچنين مردم اين شهر و روستاهاي آن در مقابله با گروهكهاي تجزيه طلب، رشادتهاي خاصي انجام دادهاند، اين كتاب هامي تواند به شفاف سازي حقايق جنگ كردستان و زدودن غبار مهجوريت از چهره شهدايي كه غريبانه از كيان انقلاب و نظام دفاع كردهاند، كمك قابل توجهي كند.
مسئول دفتر بسيج دانشجويي تبريز در پايان با بيان اينكه هزينه چاپ اين كتاب كه بزودي منتشرخواهدشد بر عهده قرارگاه كوثر است، اظهار داشت: شهر مير آباد بين پيرانشهر و سردشت در40 كيلومتري استان آذربايجان غربي واقع شده كه مردم آن ديار در زمان جنگ رشادتها و جان فشانيهاي فراواني انجام داده اند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰