آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۱۷۵۰

علت شکست دشمن، عمل کردن ملت ایران به تکلیف الهی است

جانشین فرمانده سپاه پاسداران گفت: دشمنان تاکنون نتوانسته‌اند جلوی رشد انقلاب اسلامی را بگیرند، زیرا ملت ما به آنچه خداوند تکلیف کرده، عمل کرده‌اند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ پاسدار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در چهاردهمین جشنواره جوان سرباز گفت: خبائث عالم به رهبری آمریکا در طول این 43 سال که از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد، در حال نبرد هستند، اما تاکنون نه‌تن‌ها نتوانسته‌اند این انقلاب را با شکست مواجه سازند، بلکه جلوی رشد آن را هم نتوانسته‌اند بگیرند، زیرا ملت ما به آنچه خداوند تکلیف کرده، عمل کرده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت ازدواج در اسلام فدوی بیان داشت: اگر ازدواج نکنیم یا دیر ازدواج کنیم، ترک واجبات کرده‌ایم؛ الان شیاطین عالم آن قدر در فضای مجازی مطالبی را عنوان می‌کنند تا انسان را نسبت به انجام واجبات مردد کنند.

سردار فدوی تصریح کرد: کل ایام بهمن امسال بی‌نظیر است، زیرا ابتدای این ماه با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) آغاز شده است؛ به همین جهت امسال جشن ۲۲ بهمن را با بهترین شکل ممکن برگزار خواهیم کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه افزود: آمریکایی‌ها به‌عنوان شیطان بزرگ یک روز را هم برای دشمنی با انقلاب اسلامی از دست ندادند، زیرا از ۲۴ بهمن ۱۳۵۷ در کردستان با شلیک گلوله تا امروز دشمنی خود را با ما آغاز و ادامه دادند، ولی با این وجود نتوانستند حتی یک پیروی را هم در مقابل این انقلاب به دست نیاورند.

سردار فدوی اضافه کرد: آن‌ها نه‌تن‌ها در برابر انقلاب اسلامی ایران نمی‌توانند از یک پیروزی خود موردی را بیان کنند، بلکه در سایر کشور‌ها هم که نفس جمهوری اسلامی ایران به آنجا رسیده مانند عراق، افغانستان، لبنان و یمن هم نتوانستند به پیروزی دست یابند.

وی تأکید کرد: در یمن که فقط نم انقلاب اسلامی و نفس پاسداران به آنجا رسیده باعث شده تا آن‌هایی که با ملت یمن در جنگ هستند به هر کسی متوسل شوند تا بلکه بتوانند به نحوی از باتلاقی خودشان آن را ایجاد کردند، بیرون بیایند، زیرا آن‌ها تصور می‌کردند یک هفته‌ای به پیروزی می‌رسند، ولی الان نزدیک هفت سال است از مدرن‌ترین سلاح‌ها هم استفاده می‌کنند، ولی در زمین نمی‌توانند در یمن به پیروزی برسند.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: همان‌گونه که عنوان شد همه مستکبرین عالم با هم علیه انقلاب اسلامی متحد شدند، ولی تاکنون نتوانستند به پیروزی برسند، حال وقتی در مقابله با استکبار اجازه ندادیم در جنگ سخت به پیروزی برسند، این شیوه را می‌توان در سایر عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیز اجرا کرد و به پیروزی رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار