کد خبر:۹۹۲۵۵۳
در بزرگراه مدرس روی داد

واژگونی پژو ۴۰۵ در رمپ خروجی همت/ راننده از خودرو سالم بیرون آمد

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از واژگونی سواری پژو ۴۰۵ در بزرگراه مدرس رمپ خروجی همت به غرب پس از برخورد شدید با جداول و گاردریل میانی این بزرگراه خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فاتب سرهنگ علی اصغر شریفی به نقل از سرکلانتر پلیس بزرگراه‌های راهور تهران بزرگ ضمن بیان این خبر افزود: مقارن ساعت ۱۲:۲۰ ظهر دیروز در مسیر شمال به جنوب بزرگراه مدرس رمپ خروجی همت به غرب، یکدستگاه سواری پژو ۴۰۵ که در این مسیر در حال تردد بوده ناگهان از مسیر خارج و پس از برخورد با جداول و گاردریل‌های کناری این مسیر واژگون می‌گردد.

وی گفت: تیم کارشناسی منطقه ۲۴ پلیس راهور فاتب که در این مسیر در حال گشت زنی بوده پس از مشاهده این حادثه به کمک راننده وسیله نقلیه می‌شتابند و مشغول کمک رسانی و امداد به این راننده مشغول می‌گردند و قبل از بروز هر گونه حریق و اتفاق ناگوار می‌توانند وی را از وسیله نقلیه بیرون بیاورند.

سرهنگ شریفی افزود: کارشناس پلیس راهور فاتب علل حادثه علل حادثه را مورد بررسی قرار داده علت این واژگونی را عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه اعلام نموده است.

وی گفت: تیم اورژانس پس معاینه سراپایی راننده پژو به مداوای آن‌ها در محل حادثه پرداختند که خوشبختانه برای این راننده و فرد دیگری اتفاقی نیافتاده بود.

واژگونی پژو ۴۰۵ در رمپ خروجی همت/ راننده از خودرو سالم بیرون آمد

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خودرو‌ها خواست حین رانندگی به هیچ عنوان از تلفن همراه استفاده ننمانید و از سرعت و سبقت در معابر خلوت جدا خودداری نموده قبل از حرکت حتما به اندازه کافی استراحت نمایند و با خستگی و خواب آلودگی هیچ گاه رانندگی ننمایند تا شاهد اینگونه حوادث نباشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار