آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۲۷۷۲

نشست صمیمی معاون فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی رفسنجان با دبیران انجمن‌های علمی برگزار شد

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در نشستی صمیمی با دبیران انجمن‌های علمی دانشگاه، به بررسی وضعیت فعالیت‌ها و مشکلات آنان پرداخت.

اماده////نشست صمیمی معاون فرهنگی و دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با دبیران انجمن‌های علمی برگزار شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در نشست صمیمی معاون فرهنگی و دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با دبیران انجمن‌های علمی که در دفتر معاون فرهنگی دانشجویی برگزار شد؛ دبیران در ابتدا شرح مختصری از فعالیت ها و وضعیت انجمن های علمی خود را ارائه و سپس به بیان مشکلات و موانع فعالیت های انجمن ها پرداختند.

آیت کائیدی، پس از استماع سخنان دانشجویان، ضمن خیر مقدم ،خوش آمدگویی و تقدیر از فعالیت های دبیران  انجمن های علمی دانشجویی به بیان نقطه نظرات خود پیرامون  مباحث مطرح شده در این جلسه پرداخت و انجمن های علمی دانشجویی را یکی از بازوهای توانمند در عرصه های علمی دانشگاه معرفی و حمایت خود را از فعالیت های دانشجویان اعلام کرد.

او ضمن تشکر و ابراز خرسندی از فعالیت های انجمن ها، تاکید کرد که این موانع و مشکلات در آینده ای نزدیک حل خواهد شد.

در این جلسه، مجتبی سجادیان مدیر فرهنگی و خانم رضایی کارشناس انجمن های علمی نیز حضور داشتند. در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ۱۲ انجمن علمی فعال در حال فعالیت هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار