نقش شهرداری در گران کردن زندگی مردم
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۳۰۷۹
اقراریان مطرح کرد

نقش شهرداری در گران کردن زندگی مردم

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه ما شاهد نهضت گران کردن زندگی مردم در کشور هستیم، گفت: متاسفانه شهرداری در این نهضت حضور دارد.

نقش شهرداری در گران کردن زندگی مردمبه گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو مهدی اقراریان عضو شورای شهر تهران در جریان جلسه امروز شورای شهر تهران و در ادامه بررسی تعیین عوارض پارک حاشیه‌ای 1401 شهرداری تهران با اشاره به اینکه در دنیا تجربه زیادی در ارتباط با پارک حاشیه‌ای وجود دارد، اظهار کرد: متاسفانه ما با پدیده‌ای تحت عنوان اشغال پارک حاشیه‌ای توسط مغازه‌داران روبرو هستیم و این مسئله مورد انتقاد شهروندان قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه کسبه و مغازه‌داران به خود اجازه می‌دهند با یک موتور یا یک کله قندی و یا یک گاری محله پارک حاشیه‌ای را بگیرند، گفت: 6 ماه از عمر این شورا گذشته است و این سوال مطرح می‌شود که معاونت حمل و نقل شهرداری تهران چه تدبیری را برای رفع این مسئله انجام داده است.

اقراریان گفت: پیشنهاد بنده این است که یک امکانی فراهم شود و در واقع پارک حاشیه‌ای مقابل مغازه‌داران در طول سال به مغازه‌داران اجاره داده شود.

وی افزود: همچنین منابع حاصل از اجاره پارک حاشیه‌ای مغازه‌داران صرف ساخت پارکینگ در همان منطقه شود.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه ما شاهد نهضت گران کردن زندگی مردم در کشور هستیم، گفت: متاسفانه شهرداری در این نهضت حضور دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار