جشن ازدواج دانشجويي در دانشگاه پيام نور گرمي برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۳۵۰
با حضور 20 زوج دانشجو

جشن ازدواج دانشجويي در دانشگاه پيام نور گرمي برگزار شد

با حضور 20 زوج دانشجو و 400 نفر از دانشجويان دانشگاه پيام نور گرمي، جشن ازدواج دانشجويي در اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اردبيل، جشن ازدواج دانشجويي عصر ديروز به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علي(ع) و فاطمه زهرا(س) به همت بسيج دانشجويي، امور فرهنگي و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبری در دانشگاه پيام نور گرمي برگزار شد.
 
بر اساس اين گزارش، يكي از روحانيون اردبيل در اين مراسم به صورت نمادين عقد 20 زوج دانشجوي دانشگاه پيام نور گرمي را جاري كرد.
 
بنا بر اين گزارش، اهداي سكه بهار آزادي، بن خريد كالا و كتاب، اهداي كتاب «رابطه صميمي زن و شوهر» و لوازم خانگي از جمله هدايايي بود كه از سوي بسيج دانشجويي و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه به هر يك از زوج‌هاي دانشجو اهدا شد.
 
لازم به ذكر است، اجراي موسيقي سنتي، پخش كليپ و اهداي يك شاخه گل سرخ از جمله برنامه‌هاي متنوع و شاد اين مراسم بود./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار