فناوری هسته‌اي دامنه فعالیت‌های تشخیصی و درمانی در کشور را گسترش داده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۴۱۷
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم:

فناوری هسته‌اي دامنه فعالیت‌های تشخیصی و درمانی در کشور را گسترش داده است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم، دستیابی جوانان ایرانی به فن آوری هسته‎ای را گام بلند در جهت ارتقاي پزشکی هسته‎ای دانست و گفت: با ایجاد این فناوری، دامنه فعالیت‌های تشخیصی و درمانی در کشور گسترش يافته است.
 به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، دکتر سید فخر الدین حجازی در سالروز کشف اشعه ایکس در مراسم تجليل از فعالان عرصه تصویر برداری پزشکی، دستیابی جوانان ایرانی به فن آوری هسته‎ای را گام بلند در جهت ارتقاي پزشکی هسته‎ای و درمان بسیاری از بیماری ها دانست و اظهار داشت: با ایجاد این فناوری و انجام تحقیقات مختلف دامنه فعالیت های تشخیصی و درمانی در کشور گسترش يافته است.
  
وي با بیان اینکه کشف اشعه ایکس تحولی بزرگ در تشخیص و درمان بسیاری از بیماری ها ایجاد کرده است، تصريح كرد: با گذشت بیش از یک قرن از کشف بزرگ «رونتگن آلمانی» و با ایجاد دستگاه های سونوگرافی، CT اسکن، فلوروسکوپی، MRI و پزشکی هسته‎ای بسیاری از بیماری ها با کمترین خطر برای بیماران، شناسایی مي شود و راه های درمان آن نیز مشخص شده است.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه در حال حاضر 33 موسسه دولتی، خصوصی و خیریه رادیولوژی و سونوگرافی با امکانات مختلف به شهروندان خدمات تشخیصی و درمانی ارائه می کنند، خاطرنشان كرد: در این مراکز در حال حاضر پنج دستگاه CT اسکن، پنج دستگاه ماموگرافی، دو دستگاه آنژیوگرافی و دو دستگاه MRI وجود دارد، که این تعداد با توجه به وسعت و میزان جمعیت استان، آمار مناسبی است، اما باید به سمت افزایش بهره وری حرکت کرد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار