به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالحمید اجتهادی با بیان اینکه، زمان برگزاری یکم تا هفتم اسفند است و افراد میتوانند برای رویت کالاها مراجعه و ثبتنامشان را در سایت انجام دهند، گفت: بر این اساس متقاضیان قیمتهای پیشنهادیشان از ۹ اسفند در محل ستاد مرکزی اعلام خواهند کرد.
وی درباره اینکه آیا صرفا افرادی که شرایط خاصی دارند میتوانند در این محل حضور داشته باشند و بازدید کنند؟ تصریح کرد: افرادی میتوانند حضور داشته باشند که گواهی امضای الکترونیک را گرفته باشند. این افراد میتوانند به دفاتر ثبت اسناد رسمی مراجعه بکنند، اگر گواهی امضای الکترونیکی را داشته باشند همه افراد میتوانند شرکت بکنند.
رئیس سازمان اموال تملیکی در پاسخ به اینکه آیا کالاهای خاصی در این مرحله قرار است فروخته شود یا انواع کالاها وجود دارد گفت: در بحث اینکه انواع کالاها چه نوع کالاهایی است؟ اولا کالاهایی که در این مزایدهها در معرض عرضه گذاشته میشود این مزایده فوقالعاده است، به این دلیل که نتوانستیم حراج را به جهت شرایط کرونا برگزار بکنیم، اما عمده قریب به اتفاق این کالاها از کالاهای متروکه است.
وی با بیان اینکه واردات رسمی این کالاها در گمرکات با مشکلاتی مواجه شده، گفت: کالاهایی که به تولید داخل لطمه بزند بحث مشابه داخلی هست، ما فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص کالاهای لوکس را اعلام کردیم و در جلساتی که در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق و جاهای دیگر برگزار شد، طبیعتا کالاهای لوکس را اگر مصادیقش را اعلام بکنند سازمان جمعآوری فروش املاک تملیکی هیچ تامل و هیچگونه توقفی را در خصوص امحاء آنها نخواهد داشت. مصادیق باید اعلام شود ضمن اینکه ما حدود ۳۰۰ درصد در همین مدت زمان چند ماهه امحاء انواع کالاها را در سازمان جمعآوری فروش املاک تملیکی نسبت به مدت مشابه افزایش داشتیم.
رئیس سازمان اموال تملیکی افزود: کالاهایی که الان در این مزایده عرضه میشوند یا کالاهای متروکه است یا کالاهایی است که هیچ مشکلی ندارد. خیلی از کالاها هم کالاهای قاچاق نیست، کالاها یا تولید داخل است یا کالاهایی است که قانونا وارد شده است، ولی ضوابط نگهداری و خرید و فروش و حمل و نقل را رعایت نکردهاند که جزو کالاهای قاچاق محسوب میشود.