به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، دستگاه خشککن انجمادی ویژه مواد غذایی به همت محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد ساخته شد.
پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزیر علوم در مراسم رونمایی این دستگاه با اشاره به اینکه اولویت وزارت علوم شبکه سازی برای بهره گیری مناسب از ظرفیت ها، تجهیزات موجود در کشور است، گفت: با توجه به بسترسازیهای صورت گرفته و همینطور دستاوردهای علمی و فناورانه ارزشمند در موسسه، تجاریسازی دستاوردها باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد تا درآمد پایداری را برای موسسه پژوهشی ایجاد کند.
صالحی افزود: با توجه به اینکه خراسان رضوی قطب صنعت غذای کشور است این ظرفیت در منطقه شرق کشور وجود دارد که پتانسیلهای نیروی انسانی مستقر در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با انجام بازاریابی علمی، شاهد مشارکت بیشتر صاحبان صنایع و ارتقاء درآمد اختصاصی موسسه باشند.
کاربرد اصلی این دستگاه خشک کردن و افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی است. در روش خشک کردن انجمادی مواد غذایی، کیفیت محصولات خشک شده افزایش قابل توجهی دارد. به طوری که طعم، رنگ و ظاهر محصول حفظ میشود و مواد مغذی حساس به حرارت، آسیب کمتری میبینند.