آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۷۷۲۵
در یک پژوهش دانشگاهی به دست آمد

تأثیر عصاره گلبرگ و پرچم زعفران در جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی

پژوهشگران دانشگاه بیرجند در گروه پژوهشی زعفران توانستند تأثیر عصاره حاصل از گلبرگ و پرچم زعفران را در جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی بررسی کردند و به نتایج مثبت دست یافتند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران دانشگاه بیرجند در گروه پژوهشی زعفران توانستند تأثیر عصاره حاصل از گلبرگ و پرچم زعفران را در جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی بررسی کردند و به نتایج مثبت دست یافتند.

پژوهشگران در این پژوهش با مدیریت‌های مختلف کوددهی بر ویژگی‌های بیوشیمایی گلبرگ‌ها زعفران به این نتیجه رسیدند که اثر عصاره گلبرگ و پرچم زعفران می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را کاهش دهد یا متوقف کند.

اولین مقاله چاپ شده از نتایج این تحقیق در نشریه علوم و فنون کشاورزی با عنوان ارزیابی و تأثیر دو روش کشت ارگانیک و متعارف زعفران بر فعالیت‌های فیتوشیمیایی و ضد سرطانی (سرطان سینه) چاپ شد.

گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند، پژوهش‌هایی برپایه اکوسیستم تولید زعفران برنامه ریزی کرده و تلاش دارد از این گیاه که با زیست بوم منطقه خراسان سازگار است، به محصولات درمانی، آرایشی و بهداشتی ارگانیک با استفاده از این گیاه دست یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار