نوری: مدارس سنگی و کانکسی برچیده خواهد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۹۶۳۳

نوری: مدارس سنگی و کانکسی برچیده خواهد شد

وزیر آموزش و پرورش در بدو ورود به استان خوزستان در دیدار با استاندار این استان، بر لزوم رفع مشکلات جامعه معلمان تاکید کرد.

نوری: مدارس سنگی و کانکسی برچیده خواهد شد

به گزارش گروه اجتماعی‌ خبرگزاری دانشجو وزیر آموزش و پرورش امشب در آغاز سفر به استان خوزستان، وارد اهواز شد و مورد استقبال استاندار خوزستان قرار گرفت.

در دیداری که این دو مقام عالی دولت، در اهواز داشتند، استاندار خوزستان فعالیت معلمان را تضمین کننده آینده کشور دانست و دغدغه‌های آنان را مهم خواند و گفت: دغدغه‌های معلمان از سوی وزرات آموزش و پرورش در حال پیگیری است و با توجه به اهتمام این وزارت خانه امید است که بخش عمده‌ای از مشکلات معلمان و مسایل حوزه آموزش و پرورش در این دولت برطرف گردد.

در این دیدار، وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: خوزستان سرآمد خیران کشور است و برای رفع مشکلات معلمان در استان خوزستان و جمع‌آوری مدارس سنگی و کانکسی اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

پس از این دیدار، وزیر آموزش و پرورش و استاندار خوزستان با جمعی از فرهنگیان فرهیخته استان نشستی برگزار کردند، در این نشست فرهنگیان استان به طرح مسایل و مشکلات خود پرداختند.

سفر به دیگر شهر‌های استان خوزستام از جمله آبادان و خرمشهر، از برنامه‌های وزیر آموزش و پرورش در روز پنجشنبه خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار