حذف ۷۰ مدرسه سنگی، اولویت توسعه عدالت آموزشی در لرستان

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید عیسی سهرابی با اشاره به اینکه در دولت چهاردهم امر عدالت آموزشی تبدیل به یک نهضت شده و باید متفاوت با گذشته در این راستا گام برداشت، اظهار کرد: برای مدرسه سازی در این استان ۶ اولویت در نظر گرفته است.
وی افزود: نخستین اولویت برچیده شدن ۷۰ مدرسه سنگی دارای بیش از ۱۰ دانش آموز و سپس ۱۷۰ مدرسه کانکسی و ۶۱۲ مدرسه تخریبی؛ مدارس نیمه تمام؛ ۱۵ مدرسه دارای کلاس های با جمعیت بیش از ۳۵ دانش آموز است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه در مجموع ۹۳۶ مدرسه این استان در چارچوب نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی احداث و تکمیل می شود، تاکید کرد: برای اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی سه وجه متفاوت پیش بینی شده و باید در این حوزه نهضت ایجاد شود.
سهرابی با تاکید بر اینکه این نهضت باید با مشارکت مردم انجام شود، افرود: اکنون ۳۳۵ طرح آموزشی در این استان با میانگین پیشرفت ۵۹ درصدی در دست اجرا هستند.
وی ادامه داد: مدارس کانکسی لرستان براساس تصمیات اتخاذ شده تا پایان خرداد برجیده می شوند و اعتبارات مورد نیاز از منابع دولت، بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی و خیرین تامین می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد: مدارس نیمه تمام و تخریبی نیز با سرفصل مشارکت دولتی و خیرین انجام می شود.
سهرابی با بیان اینکه رکن اصلی نهضت توسعه فضاهای آموزشی مردم و در تأمین منابع و مدیریت و نظارت بر پروژه ها حضور دارند، ادامه داد: مسئول پروژه برای اجرای ۳۳۵ پروژه آموزشی فعال در سطح استان مردم هستند و تیم مردمی سازی در اجرای این طرح ها مورد توجه قرار دارد.
وی اضافه کرد: هدف اصلی در اجرای این نهضت مشارکت مردم برای توسعه و پیشرفت است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: معلمان نیز در اجرای این طرح ها مشارکت دارند و در یکی از مناطق آموزشی استان بیش از ۵۰ درصد معلمان به آموزش و پرورش اختیار دادند که از حقوق آنها برای تکمیل طرح های آموزشی برداشت شود.
سهرابی با اشاره به اینکه ۲۷ هزار معلم در آموزش و پرورش لرستان مشغول خدمت به دانش اموزان هستند، یادآور شد: می توان در صورت اعتماد سازی و مشارکت فرهنگیان در امر مدرسه سازی گام های بسیار موفقی برداشت.