
روایت آبفا از پشتپرده بحران آبی

علی شبانی، مدیرعامل شرکت آبفا فارس در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو گفت: در حال حاضر هیچیک از مناطق شهرستان خرامه با قطع کامل آب مواجه نیستند. گرچه افت فشار یا قطعیهای موقت در ساعات اوج مصرف اتفاق میافتد، اما تلاش شده که آبرسانی حداقلی بهصورت پیوسته ادامه داشته باشد.
او افزود:در برخی از مناطق، مانند دهستان دهقانان، چاههای خانگی یا نیمهعمیق همچنان تأمینکننده بخش عمدهای از مصرف روزانه مردم هستند.
شبانی با اشاره به یادداشت انتقادی منتشر شده در خبرگزاری دانشجو مبنی بر انتقال ناعادلانه منابع آبی دهستان دهقانان به روستای کورکی، این موضوع را تکذیب کرد و گفت: منابع آبی کورکی در سالهای اخیر بهدلیل خشکسالی از مدار خارج شدهاند. تأمین آب فعلی آنها بهصورت اضطراری و از منابع مشترک انجام میشود و سیاست شرکت، اولویتبخشی برابر و مدیریت بحران برای همه روستاهای استان است.
اقدامات فوری در دستور کار است
مدیرعامل آبفا فارس در ادامه با اشاره به راهکارهای فوری برای مدیریت بحران در خرامه گفت: نصب فلومتر برای جلوگیری از برداشت غیرمجاز، تأمین برق چاههای نیمهفعال، فعالسازی چاههای ذخیره، راهاندازی سامانههای آبشیرینکن، و آبرسانی سیار به روستاهای دارای تنش شدید، در دستور کار فوری شرکت قرار دارد.
فارس تشنهترین استان کشور است
شبانی درباره وضعیت کلی استان فارس اظهار داشت:
با کاهش شدید منابع آبی و افت بیسابقه آبخوانها، اکنون ۳۳ شهرستان استان درگیر تنش آبی هستند. ۹۹ پروژه اضطراری آبرسانی در استان تعریف شده که شهرستان خرامه نیز در اولویت اجرای این پروژهها قرار دارد.