سخنگوی سازمان هلال احمر گفته است درآمدهای هلال در ۴ ماه گذشته به دلیل شیوع کرونا به شدت کاهش پیدا کرده است به همین دلیل پرداخت برخی از آیتمهای رفاهی که به کارکنان تعلق میگرفت نتوانستیم انجام دهیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بعد از وقوع حادثه مانند تصادف یا حوادث طبیعی مثل زلزله اولین کسانی که در محل حادثه حضور پیدا کرده و کمک رسانی میکنند معمولا امدادگرها میباشند وظیفه آنها نجات جان انسانهای درمانده و جلوگیری از مرگشان میباشد
اگفتنی است اصلیترین شاخصه یک امدادگر توانایی کار در شرایط دشوار باشد یک امدادگر در بعضی مواقع مجبور است به مناطقی رفته و امدادرسانی انجام دهد که کمترین امکانات را دارد مانند روستاهای دور افتاده یا مناطق صعب العبور مثل کوه یا جنگل...
یکی از مهمترین نیازهای جامعه، تربیت افرادی با تواناییها و شایستگیهای علمی و عملی خاص میباشد که بتوانند با آمادگی بسیار کامل و مسئولیت پذیری و وقت شناسی دقیق در حساسترین لحظات به کمک کسانی که درگیر حوادث شده اند بشتابند نقش مؤثر امدادگران در نجات جان بیماران و حادثه دیدگان، جلوگیری از وخیمتر شدن حال انها و بالا بردن احتمال بهبود این افراد اهمیت این شغل را به خوبی نشان میدهد.
یک امدادگر با خونسرد و صدالبته مسولیت پذیر باشد، زیرا انتقال مصدوم از محیط پر خطر به محیطی با حداقل امنیت این رویحه را میطلبد، اما این خونسردی و آرامش خیال مستلزم راحتی فکر از سوی زندگی شخصی یک نفر به وقوع میپیوندت و این روزها و در شرایط اقتصادی کشور پول یا همان حقوق ماهانه یکی از دغدغههای اصلی برای داشتن آرامش است.
در خبرها شندیم که امدادگران و پروسنل هلال احمر بعد از روی کار آمدن آقای همتی اضاضه حقوقها و یک سری از مطالبات خود را دریافت نکرند و با توجه به شرایط اقتصادی این روزها برخی از آنان دچار مشکلات زیادی شده اند.
البته گفتنی است این مساله به گوش رییس جمعیت هلال احمر و دبیر کل این سازمان هم رسید که دکتر همتی دم از این زد که حال اوضاع اقتصادی هلال خوب نیست.
همتی در دیدار با کارکنان و پرسنل جمعیت درباره برطرف کردن دغدغههای مالی پرسل و کارکنان جمعیت گفت: «کشور در شرایط مالی خوبی نیست. اما وظیفه ما و دوستانمان و آقای دبیرکل و معاونان این است که دغدغه دوستان را به کمترین مقدار ممکن برسانیم.
همچنین رییس سازمان هلال احمر گفته بود ما در جمعیت مشکل اصلاح چارت داشتیم. مسالهای که در حال حاضر در جمعیت وجود دارد این است که ما نیروهای پیمانی در بخشهای مختلفی مثل سازمان تدارکات یا مجتمع دارو درمانی هلال و... دوستان در حال کار کردن روی این موضوع هستند تا به چهارچوب درست برسیم. دو مجموعه که این شرایط را دارند از مجموعههای موقوفه است و بقیه هم شرکتهای تابعه ما هستند. هر کدام از اینها چهارچوب خاصی دارد. ما بحث رفاهیات و حق مسکن را با تمام وجود احساس میکنم دوستان تحت فشار هستند. وضع هیچ سازمانی در این زمینه خوب نیست. اما همه تلاش ما این است که شما دغدغهای نداشته باشید و این کمترین کاری است که میتوانیم در این زمینه انجام دهیم. معاون پشتیبانی و معاون مالی ما هر دو مدیرعامل استان بودند و شرایط را به خوبی میدانند. من بابت تاخیر در پرداختیها از شما عذرخواهی میکنم. آنقدر میگوییم که خودمان دیگر ناراحت میشویم. به هر حال سازمان برنامه هم مشکلاتی دارد. در همین موردی که به ما کمک کردند ۱۰۰ درصد از آن ۵۰ درصد تخصیص بودجه را به ما دادند. در حالی که به مابقی سازمانها تنها ۲۰ درصد از تخصیص را پرداخت کردند.».
اما با گذشت تقریبا ۳ ماه نیم از سال ۹۹ هنوز این مشکل کارکنان هلال احمر برطرف نشده است و از همین رو موضوع را از نصیری سخنگوی سازمان هلال احمر پیگیری کردیم که وی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: جنس درآمدهای هلال احر درآمدی است که تحقق آن در نیمه دوم سال اتفاق میافتد، زیرا این درآمدها از محل گمرکات یا ثبت و خرید و فروش املاک است.
وی در ادامه به ما بیان کرد: درآمدهای هلال در ۴ ماه گذشته به دلیل شیوع کرونا به شدت کاهش پیدا کرده است و ما همچین مسالهای را نیز در سنوات گذشته نداشته ایم که بدانیم چه کاری انجام دهیم به همین دلیل پرداخت برخی از آیتمهای رفاهی که به کارکنان تعلق میگرفت نتوانستیم انجام دهیم البته همه این موارد به عنوان طلب کارکنان و بدهی جمعیت هلال احمر به آنان است که انشاالله پس از تحقق وضعیت مالی و با آمادن اولین اعتبار پرداخت خواهد شد.
حالا باید منتظر این موضوع بمانیم که در شرایط وخیم اقتصادی کشور پول لازم به این نهاد مردمی برسد و این سازمان بازهم در حوادث با انرژی تمام در کنار مردم باشد.