به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وزیر آموزش و پرورش در مراسم زنگ انقلاب که به صورت همزمان در مدارس سراسر کشور برگزار شد، ضمن تبریک آغاز دهه فجر اظهار کرد: با ورود به چهل و چهارمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب و همچنین شهیدان رجایی، بهشتی، باهنر و ۵ هزار معلم شهید و ٣۶ هزار دانش آموز شهید را گرامی میداریم.
وی در آستانه میلاد با سعادت حضرت علی علیه السلام با اشاره به اینکه ایشان باب مدینه علم بود؛ گفت: امیدوارم در مسیر شهدا قدم برداریم و آنچه در سیره امام خمینی (ره) به چشم میخورد توجه به تعلیم و تربیت بود همانطور که این مکان را با قدم خود مزین کردند به این معناست که انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود و بستر این انقلاب تعلیم و تربیت است.
وزیر آموزش و پرورش خانواده را عهده دار امر خطیر تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در آموزش و پرورش زمینه رشد تربیتی افراد فراهم میشود چنانچه شهید باهنر در رابطه با تعلیم و تربیت فرمودند مسأله ما فهم انقلاب است که این امر عمدتا در تربیت نهفته است.
یوسف نوری با بیان اینکه اعمال حکمرانی جمهوری اسلامی ایران از مسیر تربیت است و لذا حضرت امام خمینی (ر) نیز با حضور در یک مدرسه بر همین مهم تاکید داشتهاند تا این نگاه و اهمیت مدرسه را به مردم منتقل کنند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: حضرت امام، در اداره حکومت نیز افرادی، چون شهیدان بهشتی، رجایی و باهنر را انتخاب کردند که هر کدام در حوزه تعلیم و تربیت و مدرسه فعالیت داشتند و تثبیت و کارآمدی جمهوری اسلامی ایران نیز هر زمان مبتنی بر تفکر آنها بوده بسیار موفقتر بود است.
وی با تاکید بر اینکه باورمندی جامعه و تحقق شعار ما میتوانیم با انقلاب اسلامی؛ موکد این موضوع است که ما امروز در تمام عرصهها به موفقیت رسیده ایم و عمق استراتژی انقلاب ما فرامرزی شد و به بسیاری از کشورها نشر پیدا کرد تا در همه عرصههای علمی، آموزشی و. دستاوردهای مهمی داشته باشیم تا جایی که در المپیاد ٢٠٢٢ رتبه چهارم جهان را به دست آوردیم و در نانو و استفاده صلح آمیز از انرژیهای هستهای و سلولهای بنیادین و تولید فرآوردههای نفتی نیز با وجود تحریمهای بسیار شدید همواره موفق بوده ایم؛ همانطور که در ایام شیوع کرونا نیز با همه محدودیتها توانستیم در فرصت بسیار کم موفق به ساخت واکسن شویم.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: همه این دستاوردها در ظرف تربیت محقق شده و لذا باید قدردان افرادی باشیم که در راه تعلیم و تربیت گام بر میدارند. شهید باهنر دارای دکترین بود و نهاد امور تربیتی را تأسیس کرد که میبایست همواره احیا و اهداف آن پیگیری شود.
وی در پایان با تقدیر از اقدامات خیرین که برای آینده سازان ایران اسلامی وقت و سرمایه میگذارند و با پیگیری جدی بسترهای مناسبی را در جهت فراهم سازی بسترهای تعلیم و تربیت مهیا میکنند خاطرنشان کرد: این دستاوردها نوید بخش آن است که ما نیز در مسیری که توسط امام و شهدا ترسیم شده با قوت و قدرت بیشتر حرکت کنیم و به واسطه تلاش معلمان و دانش آموزان عزیز در آینده شاهد تحقق تمدن نوین اسلامی خواهیم بود.