
مزین شدن ۱۹ پایانه به نام شهدای خانواده بزرگ تاکسیرانی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران در جریان سیصد و بیست و پنجم شـورای اسلامی شهر تهران شورای اسلامی شهر تهران در تشریح مصوبات چهل و چهارمین جلسه این کمیسیون بیان داشت: در این جلسه نامگذاری تعداد ۱ ساختمان و ۱۹ پایانه تاکسیرانی تعیین تکلیف شد.
وی ادامه داد: ساختمان سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران واقع در منطقه ۱۱، خیابان آزادی، نرسیده به میدان انقلاب، نبش خیابان بهزاد به نام شهدای تاکسیرانی نامگذاری میشود. درخواست این نامگذاری از سوی سازمان تاکسیرانی بوده است.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت: پایانه فاقد نام واقع در منطقه یک، بلوار ارتش، جنب ایستگاه آتش نشانی به نام شهید نجی الله ایوبی نامگذاری میشود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۲۸ در شمیرانات متولد شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. خرداد ۱۳۶۷ در سرپل ذهاب به شهادت رسید. مزار ایشان در گلزار شهدای میگون واقع شده است. درخواست کننده این نامگذاری همسر شهید بوده است.
معدنی پور گفت: پایانه فاقد نام واقع در منطقه یک، ضلع شمالی میدان تجریش، به نام شهید فضل اله شیرین آبادی نامگذاری میشود. این شهید عزیز در تاریخ ۱۳۳۸ در تهران متولد شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. خرداد ۱۳۶۴ در فاو به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست کننده این نامگذاری همسر شهید بوده است.
وی ادامه داد: پایانه فاقد نام واقع در منطقه یک، جنب ایستگاه مترو قیطریه به نام شهید محمدحسن خلیلی نامگذاری میشود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۶۵ در تهران متولد شد. به عنوان مدافع حرم حضرت زینب (س) در سوریه حضور یافت. آبان ۱۳۹۲ در سوریه توسط تروریستهای تکفیری به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست کننده این نامگذاری والدین شهید هستند.
معدنی پور بیان داشت: پایانه فاقد نام واقع در منطقه یک، ضلع غربی میدان ونک به نام شهید جلیل اخباری نامگذاری میشود. این شهید عزیز در تاریخ ۱۳۲۵، در عجب شیر از توابع آذربایجان شرقی متولد شد. با آغاز جنگ تحمیلی به جبهه اعزام شده و در سوم آبان ماه ۵۹ در آبادان به اسارت نیروهای بعثی درآمد و بعد از ۱۰ سال با دیگر آزادگان در مرداد سال ۶۹ آزاد گردیده و به وطن بازگشت و در تیر ۱۳۷۴، در تهران بر اثر عوارض ناشی از اسارت به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست کننده این نامگذاری پدر شهید است.
وی ادامه داد: پایانه فاقد نام واقع در منطقه دو، ضلع جنوب غربی میدان صنعت، ابتدای بزرگراه شهید شیخ فضل الله نوری به نام شهید شهید مسعود خسروی دوست محمد نامگذاری میشود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۴۳، در تهران متولد شد. کارمند سازمان تاکسیرانی تهران بود که در اختشاشات ۱۳۸۸ به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها زادگاهش واقع شده است. درخواست کننده این نامگذاری همسر شهید است.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: پایانه فاقد نام واقع در منطقه دو، بالاتر از فلکه دوم صادقیه، تقاطع خیابان سازمان آب به نام شهید محمود قائمی زاده نامگذاری میشود. این شهید بزرگوار در تاریخ ۱۳۲۸، در تربیت حیدریه متولد شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. در سال ۱۳۶۳ در هورالعظیم به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی همسر شهید بوده است.
وی بیان داشت: پایانه فاقد نام واقع در منطقه چهار، ابتدای خیابان شهید بطحائی به نام شهید محمدرضا نفت چی لنگرودی نامگذاری میشود. این شهید عزیز در تاریخ ۱۳۳۴، در لنگرود متولد شد. راننده تاکسی بود و به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. در سال ۱۳۶۵ در پاسگاه زید عراق به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی همسر شهید بوده است.
معدنی پور گفت: پایانه فاقد نام واقع در منطقه چهار، روبروی ایستگاه مترو علم و صنعت به نام شهید علی اکبر امیری نامگذاری میشود. این شهید والامقام در تاریخ ۱۳۱۵، در محلات متولد شد. ایشان راننده تاکسی بود و در تهران مورد سوء قصد گروهک منافقین قرار گرفت و در تهران مورد سوء قصد گروهک منافقین قرار گرفت و در تهران مورد سوء قصد گروهک منافقین قرار گرفت و به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی همسر شهید بوده است.