به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی پازوکی مدیرکل مدیریت بحران لرستان گفت: ۳۹ تیم راهداری با حدود ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات از اواخر هفته گذشته تاکنون نسبت به بازگشایی این راهها و برف روبی و نمک پاشی جاده ها اقدام کردند.
وی اظهار کرد: همچنین مسیرهای اصلی به ویژه گردنه ها و محور نورآباد - نهاوند نیز با حضور مستمر راهداران برفروبی شد و هم اکنون تمام محورهای اصلی و فرعی در استان باز است و تردد خودروها جریان دارد.
این مسئول گفت: همچنین بارش سنگین برف موجب خساراتی به شبکه توزیع و قطع برق حدود ۲۰۰ روستا در الیگودرز، زاغه و سلسله شد که با تعمیرات توسط نیروهای امدادی و فنی توزیع برق استان، برق این روستاها نیز وارد مدار شده است.
به گفته پازوکی امروز تمام مدارس و ادارات بجز واحدهای امدادی و خدمات رسان در لرستان تعطیل است و برای تعطیلی احتمالی فردا یکشنبه به دلیل برودت هوا، اطلاع رسانی خواهد شد.