آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۲۶۴

مدارس سمپاد باید دانش‌آموزانی اثرگذار برای آینده کشور تربیت کنند

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بر اهمیت پرورش همه‌جانبه استعدادهای دانش‌آموزان تأکید کرد.

Bottom of Form

 به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرهاد فتحی‌نژاد معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ظهر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه دساوردهای علمی و پژوهشی دانش آموزان دبیرستان استعدادهای درخشان شهید سلطانی ۳ که به عنوان نمایشگاه هوگر نام گذاری شده است، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نقش مدارس سمپاد در شناسایی و پرورش استعدادهای گوناگون حائز اهمیت است.

وی با اشاره به رویکرد جدید مدارس استعدادهای درخشان گفت: مدرسه سمپاد فقط یک مدرسه علمی نیست، بلکه یک مدرسه تمام‌ساعتی است که در آن تنها به یک استعداد خاص توجه نمی‌شود، بلکه دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف علمی و هنری پرورش می‌یابند.

فتحی‌نژاد با اشاره به ۱۲ غرفه این نمایشگاه و ارائه حدود ۳۰ اثر پژوهشی در حوزه‌هایی همچون نجوم، فیزیک، ادبیات، ریاضی، کامپیوتر و موسیقی افزود: این نمایشگاه نشان‌دهنده آن است که مدارس سمپاد تنها به آموزش علمی بسنده نکرده و مسیر پرورش استعدادهای متنوع را در پیش گرفته‌اند.

معاون برنامه‌ریزی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان پژوهش را یکی از ارکان اساسی سمپاد دانست و از مدیران و معلمان این مدارس خواست که دانش‌آموزان را به سمت فعالیت‌های پژوهشی سوق دهند.

وی عنوان کرد: مدارس سمپاد باید دانش‌آموزانی اثرگذار برای آینده کشور تربیت کنند و این امر مستلزم فراهم کردن بستر مناسب برای پژوهش و خلاقیت است.

فتحی‌نژاد در ادامه داد: یکی از ویژگی‌های برجسته مدارس سمپاد، حضور والدین حامی در کنار دانش‌آموزان و مدیریت مدرسه است که این حمایت، نقش مهمی در موفقیت دانش‌آموزان دارد.

وی با اشاره به گستردگی مدارس سمپاد در کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۷۴۰ واحد آموزشی سمپاد با ۱۳۰ هزار دانش‌آموز در سطح کشور فعالیت دارند و سیاست ما بر رعایت استانداردهای علمی و تربیتی در این مدارس است.

فتحی‌نژاد ادامه داد: هدف مدارس سمپاد پرورش دانش‌آموزانی است که بتوانند در رشد، پیشرفت و آبادانی ایران نقش‌آفرین باشند.

نمایشگاه هوگرفرصتی برای پرورش پژوهشگران جوان

حسن چپردار مدیر دبیرستان استعدادهای درخشان شهید سلطانی ۳ در جریان برگزاری نمایشگاه «هوگر» که به‌طور ویژه برای دانش‌آموزان این مدرسه برگزار شد، بر اهمیت پژوهش و کار گروهی در پرورش استعدادهای دانش‌آموزان تأکید کرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های دانش‌آموزان در این نمایشگاه که شامل ۱۲ غرفه و ۳۰ طرح مختلف است، گفت: ما از اردیبهشت‌ماه فراخوان داده‌ایم و بیش از ۷۰ طرح از دانش‌آموزان دریافت کردیم که پس از ارزیابی، حدود ۳۰ طرح برگزیده شدند.

چپردار با تأکید بر اینکه در سیستم آموزشی کشور توجه کمی به پژوهش و خلاقیت دانش‌آموزان می‌شود، گفت: ما در اینجا سعی می‌کنیم به دانش‌آموزان کار گروهی، پژوهش و نوآوری را آموزش دهیم. در آینده، این دانش‌آموزان می‌توانند در کارآفرینی و تولید دانش‌بنیان نقش‌آفرینی کنند

وی همچنین افزود که برگزاری این نمایشگاه هزینه‌بر بوده و برخی از والدین و مسئولان نسبت به آن نگرانی‌هایی داشتند، اما پس از بازدید از نمایشگاه، نگرش آنها تغییر کرده و از کیفیت و تاثیرگذاری این رویداد استقبال کرده‌اند.

چپردار ادامه داد: با حمایت از این نوع طرح‌ها، می‌توان نسل جدیدی از دانش‌آموزان مبتکر و خلاق را پرورش داد که در آینده تأثیرات زیادی بر پیشرفت کشور داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عین اله محمدپور
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۸
با سلام ...وقت بخیر..مدارس سمپاد را بنده که در اونجا تدریس میکنم و برای فرزندان سرزمینم با جان و دل و از عمق وجودم مطالب را آموزش میدهم ...نابغه های این سرزمین هستند ...که با دستان خودمان این عزیزان را می‌سازیم .که آماده خدمت به کشورهای غیر ایران باشند...اینها در این کشور متاسفانه احساس امنیت روانی.
5
3
نرگس بختیاری
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵
مدارس سمپاد دانش آموز نخبه می کند که برن خارج
1
0
ویرانگر
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۵
بعععععععله حق باتوست ای بنده درگذشته ی دور کتابهامونو خوندیم امتحاناتمونم پس دادیم از اونایی که امتحانات رو.خوب تصحیح نمره خوب از اونایی ک سر سری تصحیح کردن هم نمره بد گرفتیم !! ازخوبان درس. واز بدان عبرت را آموختیم والان خیلی وقته که ترک تحصیل کردیمو درس‌خواندن از ما گذشته جون دلم
1
0
فرزین
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
چه فایده؟اولا با سهمیه های نا عادلانه و ظالمانه، جلوی رشد و پیشرفت اینها رو گرفتن.دوم اونایی که میرن دانشگاه همه خواهان مهاجرت هستن.پس تو این مدارس چی به این دانش آموزان یاد میدن یا شرایطش چگونه است که دم از رفتن میزنن.این افراد با بقیه فرق دارن.اگر مسئولی دلسوز کشور باشه باید ناز اینها رو بخره.
0
0
فرزین
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
برای نخبگان اصلا ردیف بودجه و استخدامی جدا در نظر بگیرید.اینها موتور پیشرفت آینده هستن.براشون چه امکانات تفریحی و شادی و وطن دوستی گذاشتید.همش درس .اینها رو در شهرک‌های مدرن و با کلاس و خوش آب و هوا اسکان بدهید با پول خوب و احترام
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار