به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، دکتر یونس احمدی مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: این اقدام در پی تشدید نظارتها بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی در آستانه ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی صورت گرفته است.
یونس احمدی تصریح کرد: از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در ۱۱ اسفند ماه، ۲۰ گروه بازرسی در سراسر استان به طور ویژه بر مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت داشتهاند.
وی اعلام کرد که در طول این ۱۵ روز، بیش از سه هزار بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآوردههای دامی انجام شده که منجر به شناسایی و معدومسازی ۳۵۷۵ کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی شد.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام افزود: در این بازرسیها، ۱۵ متخلف به مراجع قضایی معرفی شده و ۱۸۲ مورد تذکر بهداشتی به واحدهای صنفی متخلف داده شده و همچنین ۴۱ نمونه برای انجام آزمایشهای تخصصی از محصولات جمعآوری شده است.
احمدی با اشاره به نظارت دقیق بر کشتارگاههای سطح استان، گفت: از ابتدای طرح تاکنون، ۶۸۴ راس دام سبک و ۷۹ راس دام سنگین در کشتارگاههای استان با نظارت بازرسان ذبح شده و مجوز مصرف برای ۱۲۸ تن گوشت گوسفند و بز و حدود ۱۵ تن گوشت گاو و گوساله صادر شده است.
وی همچنین از نظارت بر کشتار بیش از ۸۶ هزار قطعه طیور به وزن تقریبی ۱۹۸ تن در کشتارگاههای طیور استان خبر داد.