آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۵۲۳

پایش سلامت مرجان‌ها در پارک ملی نایبند انجام شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست بوشهر از اجرای طرح پایش سلامت مرجان‌ها در پارک ملی دریایی نایبند، عسلویه خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالرحمن مرادزاده روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: این پایش با هدف بررسی وضعیت سلامت مرجان‌ها در مناطق مرجانی اعماق کم تالاب ساحلی انجام شده است.

وی افزود: بطور معمول مناطق مرجانی استان بوشهر در دو فصل سال مورد پایش قرار می‌گیرند تا تغییرات زیست‌محیطی و عوامل تهدیدکننده آنها شناسایی شود.

مراد زاده گفت: پارک ملی دریایی نایبند، پناهگاه حیات وحش خارگ و اثر طبیعی ملی خارگو از مناطق مهم تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست در استان بوشهر که دارای اکوسیستم‌های مرجانی ارزشمند هستند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر یادآورشد: افزایش دمای آب در فصل تابستان یکی از مهم‌ترین تهدیدهای این زیست‌بوم‌ها است که باعث سفیدشدگی مرجان‌ها می‌شود.

وی افزود: امسال یک زیستگاه جدید مرجان دریایی با وسعت ۲۰ هکتار در عمق پنج تا ۱۲ متری دریا و در ۱۰۰ کیلومتری نایبند این استان در مرز ایران و قطر شناسایی شد.

مراد زاده بیان کرد: این مجموعه کشف شده به وسعت ۲۰ هکتار همانند یک جزیره مرجانی در اعماق خلیج‌فارس واقع شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: برای جلوگیری از صدمه به مرجان‌ها، تردد شناورها و صید و صیادی در این محدوده ممنوع شده است.

وی با اشاره به طرح احیای اجتماعات مرجانی در این استان گفت: اکوسیستم‌های مرجانی این استان به سبب آلودگی‌ها دچار آسیب شده بود و برای جلوگیری از سفید شدن و مرگ مرجان‌های دریایی طرح احیای اجتماعات مرجانی در خارگ و خارگو به اجرا درآمد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: در اجرای طرح احیای زیستگاه‌های مرجانی و جلوگیری از تخریب آنها، شش هزار قلمه مرجان تکثیر شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای حفاظت از این مناطق گفت: در سه سال گذشته، طرح احیا و بازسازی مرجان‌های خارگ و خارگو با موفقیت در استان بوشهر اجرا شده است که این اقدام نقشی مهم در حفظ تنوع زیستی و پایداری اکوسیستم‌های دریایی استان دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار